Рівне:

Створення та просування сайтів

"Свобода" виступила з вимогою не допустити погіршення екологічної ситуації в Корецькому районі

Останні новини 17-кві, 2009, 15:089 prov 1 005
Корецька районна організація ВО "Свобода" виступила з вимогою перевірки використання земель турецькою фірмою "Онур". За словами керівника "Свободи" на Кореччині Юрія Коробки, внаслідок нераціонального землекористування та невиконання умов зняття, збереження і нанесення родючого шару ґрунту представниками ТзОВ „Онур” призвело до важких наслідків, а саме: заболочування, ерозії, псування, погіршення естетичного та екологічного стану земельних угідь с. Жадківка, яке знаходиться в безпосередній близькості до районного центру.
- Незважаючи на те, що державні органи забов'язані здійснювати контроль за використанням і охороною земель, - відзначив Юрій Коробка - ми спостерігаємо бездіяльність органів держаної влади щодо недотримання вимог земельного законодавства при користуванні земель сільськогосподарського призначення ТзОВ „Онур”.
Відповідно до цього, Корецька районна організація Всеукраїнського об’єднання „Свобода” звернулася до голови ОДА та прокурора Рівненської області з вимогами провести обстеження і перевірку використання земель ТзОВ „Онур” у с.Жадківка Корецького району, надати акти перевірок використання та охорони земель у с.Жадківка Корецького району та дати правову оцінку злочинній господарській діяльності ТзОВ „Онур”, що призвела до важких наслідків і погіршення екологічного стану на території району, — повідомила прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору