Рівне:

Створення та просування сайтів

Очки поки що не набираємо

Спорт 19-вер, 2008, 13:369 prov 910
Очки поки що не набираємо

Перший тайм пройшов під акомпанемент дощу. Господарі діяли цікаві, що дозволило повести у рахунку. На двадцять п’ятій хвилині головний суддя вгледів порушення в Олександра Дмитрука і вказав на одинадцятиметрову позначку. Сергій Кушка був влучним. Микола Філін провів дві заміни, якими намагався вплинути на перебіг подій на футбольному полі. Наприкінці першого тайму рівняни змогли відігратися. Після подачі Максима Бєлобровського м’яч потрапив у руку захисника “Нафкома” у карному майданчику. Пенальті впевнено виконав Юрій Козлюк. 1:1 — й команди йдуть на перерву.
У другому таймі гра стала набагато цікавішою. Перестав йти дощ, в атаках обох команд з’явилася осмисленість, з’явилися удари з різних дистанцій. Початок був за господарями. Вже на 49 хвилині Вадим Бовтрук після штрафного встиг на добивання й вивів свою команду вперед. Через одинадцять хвилин чергове порушення поблизу воріт Василя Козіброди. Удар Олександра Поздєєва прийшовся у стінку, змінив напрямок і влетів у ворота “Вереса”. Гості намагалися відігратися. Близьким до цього був Максим Бєлобровський. Після його удару м’яч влетів у штангу. Наприкінці матчу гостям вдалася швидка комбінація. Українець-Бєлобровський-Сергійчук і рахунок стає мінімальним — 2:3. через кілька хвилин Сергійчук та Українець вдвох не змогли переграти голкіпера господарів й гарантувати нічию.
Результати решти ігор: “Нафком” — “Єдність” — 0:1, “Рось” — “Карпати-2” — 1:2, “Арсенал” — ЦСКА — 0:1, “Нива” В — “Десна-2” — 4:0, “Буковина” — “Княжа-2” — 2:0, “Оболонь-2” — “Поділля-Хмельницький” — 1:1, ФК “Коростень” — “Дніпро” —1:5, МФК “Миколаїв” — “Бастіон” — 1:2, “Єдність” — “Нива” (Т) — 0:0.
У турнірний таблиці лідирує черкаське “Дніпро” — 25 очок після дев’яти матчів. “Верес” з одинадцятьма пунктами посідає дев’яте місце.
Наступний матч наша команд знову проведе на виїзді. Цього разу рівняни завітають до Щасливого, де зіграють із місцевою “Княжою-2”. Поєдинок відбудеться 19 вересня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору