Рівне:

Створення та просування сайтів

Маленькі, але вдаленькі

Спорт 04-січ, 2007, 13:239 prov 1 067
Шість днів у Рівному проходили під знаком жіночого гандболу. На майданчику ДЮСШ-4 відбувалися ігри першого туру всеукраїнської дитячо-юнацької ліги з гандболу. Гандбольний клуб “Рівне” приймав своїх суперників із Броварів, Києва, Кривого Рогу, Ужгорода та Харкова. В підсумку після першого туру наша команда посідає третє місце. Це досить високий результат, оскільки вихованки Юрія Басюка змагалися із суперницями старшими за віком. ГК “Рівне” сформований зі спортсменок 1991-1993 років народження, яким протистояли дівчатам 1990 року народження. А в такому спортівікова різниця має величезне значення. Попри все рівнянки гідно протистояли суперницям.

Вже першого ігрового дня господарки зустрілися із командою з Броварів і поступилися — 15:27. Як потім стане відомо, броварчанки очолять турнірну таблицю ліги. Наступного дня рівнянки здолали опір сильної команди з Харкова — 23:20. Після виснажливої зустрічі підопічні Юрія Басюка програли команді з Ужгорода — 22:25. У черговій зустрічі ГК “Рівне” впевнено переграв колектив зі Кривого Рогу — 29:20. В останній день змагань рівнянки помірялися силами із столичним гандболістками. На рівних господарки змогли триматися до середини першої половини. У підсумку рахунок 37:25 на користь киянок.
Ростислав Вознюк, президент ГК “Рівне”:
— Необхідно дивитися об’єктивно на ці матчі — нашим дівчатам необхідно професійно рости. Саме такі турніри допомагають це робити. А перемоги будуть. Третє місце, яке команда посіла після першого туру зональних змагань, цілком нормальний результат. Видно неозброєним оком — суперниці старші за віком. А в такому віці один рік — велика різниця. Незважаючи на це, дівчата старалися. Згодом прийде досвід і рівненські гандболістки покажуть, на що здатні. Ми працюємо на перспективу. Єдиною проблемою є фінансування.
Після першого туру лідирує команда з Броварів — десять очок після п’яти ігор. На другому місці киянки — вісім очок, на третьому гандболістки Рівного — чотири очки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору