Рівне:

Створення та просування сайтів

Нічия з медиками

Спорт 22-кві, 2010, 12:259 prov 919
Завершується другий етап першості України з волейболу серед жіночих команд вищої ліги. У п’ятому турі фінальної частини рівненська „Регіна-МЕГУ” приймала вінницький колектив „Медуніверситет-Олімп”. В очному протистоянні зустрілися рівні за силами команди, які претендують на друге місце змагань.
Першого ігрового дня сильнішими виявилися господарки — 3:1 (17:25, 25:20, 25:21, 25:20). Підопічні Валерія Слєпцова поступилися лише у першій партії. Надалі, продемонструвавши надійний захист та влучені атаки, рівненські дівчата змогли доволі впевнено переграти вінничанок. Попри незначну перевагу у рахунках, господарки контролювали перебіг подій на майданчику.
За таким же сценарієм проходив повторний поєдинок, але вже першим номером грав „Медуніверситет-Олімп”. Спортсменки команди „Регіна-МЕГУ” доклали чимало зусиль, аби переламати хід матчу, але гості були сильнішими — 3:1 (25:23, 25:16, 25:27, 25:18).
Валерій Слєпцов, головний тренер „Регіни-МЕГУ”:
— Нам не вистачило стабільності, аби здобути дві перемоги. Об’єктивно, вінничанки були сильнішими за нас сьогодні. Вчора ми зуміли справитися з блоком, сьогодні вони переграли нас у захисті. Ми боролися, але у ключові моменти нам не вистачило досвіду. Незважаючи на результат, я задоволений обома матчами. Дівчата грають майстерніше. У нас ще є шанс завершити змагання другими. Все залежить він нас самих. А там будемо готуватися до перегравання.
У іншому матчі Сєвєродонецька „Сєвєродончанка” вдома двічі поступилася євпаторійській „Керкенетіді” — 1:3 та 0:3. Таким чином „Керкенетіда” за тур до завершення фінальних змагань виборола перше місце і здобула право виступати у суперлізі — 26 очок. На шість менше у „Регіни-МЕГУ”, на третьому місці „Медуніверситет-Олімп” — 18. Замикає четвірку кращих „Сєвєродончанка” — 6 пунктів. Рівнянки та вінничанки гратимуть перехідні матчі із командами, які посіли шосте („Хімік”) чи сьоме („Орбіта-Університет”) місця. 24-25 квітня в заключному турі гратимуть — „Керкенітіда” — „Регіна-МЕГУ” та „Медуніверситет-Олімп” — „Сєвєродончанка”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору