Рівне:

Створення та просування сайтів

Тренування перед фіналом

Спорт 07-кві, 2011, 15:359 Lobanovskiy 2 832
На мажорній ноті завершила рівненська „Регіна-МЕГУ” перший етап чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд у вищій лізі. В останньому турі підопічні Валерія Слєпцова впевнено та переконливо здолали ще одного фіналіста донецький колектив „ДонНУЕТ-ШВСМ” — двічі з однаковими рахунком 3:0.

Гості змогли на рівних боротися з нашими дівчатами у перших двох партіях першого ігрового дня. Незважаючи на сильний супротив, господарки „дожимали” суперниць наприкінці партій — 25:22 та 25:23. На цьому ентузіазм донеччанок вичерпався. У третій партії рівнянки познущалися 25:13 і здобули загальну перемогу.
Більш переконливо виглядали підопічні Валерія Слєпцова у неділю. Повністю контролюючи перебіг подій на майданчику, наші дівчата на одному диханні зіграли всі три партії. Взявши гору у трьох партіях (25:20, 25:15, 25:20), „Регіна-МЕГУ” виграла матч загалом. Надіємося, що таку ж гру рівнянки покажуть у Вінниці 8-10 квітня, де чотири кращі колективи розіграють нагороди чемпіонату України.
Валерій Слєпцов, головний тренер ВК „Регіна-МЕГУ”:
— Я задоволений як результатом поєдинків, так і змістом гри дівчат. Очікували, що донецькі волейболістки будуть чинити супротив. Проте мої підопічні не дозволили їм це зробити. Приємно, що команда додає і видно, що є потенціал. На жаль, у нас немає другої розігруючої, а Олені Грицуняк необхідно пройти час становлення. Зараз готуємося до фінальних матчів, які пройдуть у Вінниці.
Результати решти ігор: «Кряж-Медуніверситет» — СК «Спортліцей-Університет» — 3:1 та 3:1, «Іскра» — «Галичанка-ТНЕУ-2» — 3:0 та 3:1, «ОДЮСШ-Орбіта» — «Сєвєродончанка-2» — 1:3 та 3:2.
У фіналі гратимуть чотири команди, які в три дні зіграють по матчу між собою. Здобуті очки додадуться до тих, що в них є. Щоправда, вже зараз можна сказати, що навряд чи господарки — «Кряж-Медуніверситет» (28 очок), вдома віддадуть своє лідерство. На сім менше — у рівненської команди й гарантоване друге місце. На третьому місці «ДонНУЕТ-ШВСМ» — 12 і замикає четвірку кращих «Сєвєродончанка-2» — 11. Саме за бронзові нагороди очікується безкомпромісна боротьба. Переможець вищої ліги автоматично переходить у суперлігу, а друга команда боротиметься за це право у перехідних іграх із передостанньою командою суперліги.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору