Рівне:

Створення та просування сайтів

Нічия у Вінниці

Спорт 11-лис, 2010, 12:299 Lobanovskiy 925
Набирає обертів першість України з волейболу серед жінок у вищій лізі. У черговому турі рівненська “Регіна-МЕГУ” на виїзді зустрічалася із лідером змагань вінницьким “Кряж-Університетом”. Наші дівчата гідно зіграли у виїзному турі, поступившись в одному матчі (1:3) та вигравши в іншому (3:2). В обох матчах на майданчику точилася вперта, не по-жіночому безкомпромісна боротьба.


У першому матчі гості мали можливість на кращий виступ. На жаль, прикрі помилки при подачі завадили цьому. Господарки зуміли виграти перші дві партії ­(25:23 та 25:19). У третій підопічні Валерія Слєпцова зуміли довести свою перевагу (25:22). На жаль, згадані помилки дозволили виграти четверту партію ­(25:23) та матч у цілому (3:1) волейболісткам “Кряж-Університету).
Майже за схожим сценарієм відбувся повторний поєдинок. Господарки знову виграли перші дві партії ­(25:17 та 25:19). І тут слово взяли гості. Рівнянки спершу зрівняли рахунок, вигравши третю та четверту партії ­(25:17 та 25:19), а потім були переконливіші на тай-брейку — 15:11. Матч теж виграли рівнянки — 3:2.

Валерій Слєпцов, головний тренер “Регіни-МЕГУ”:
— Матчі у Вінниці були найкращими іграми нашої команди нинішньому сезоні. Команда додає і, сподіваюсь, надалі гратиме ще краще. Старти обох матчів на виїзді ми програли (0:2). У суботу не вдалося переломити хід матчу, та у неділю дівчата зуміли переграти суперниць. Як на мене, то перемогу ми змогли досягти за рахунок кращої фізичної готовності. Команда суперника — вікова, тому наприкінці другого матчу вже не встигала за діями дівчат. Не хотілося когось виокремлювати — всі зіграли добре.
Результати решти ігор: “Галичанка-ТНЕУ” — “ДонНУЕТ-ШВСМ” — 3:2 та 1:3, “Іскра” — “Сєвєродончанка” — 0:3 та 0:3, “ОДЮСШ-Орбіта” — СК “Спортліцей” — 3:0 та 2:3.
У турнірній таблиці лідирує вінницький “Кряж-Університет” — 22 очки. “Регіна-МЕГУ” з 17 пунктами перебуває на четвертому місці.
Наступні матчі наша команда проведе на виїзді. 20-21 листопада у Запоріжжі рівнянки гратимуть із місцевою “ОДЮСШ-Орбіта”, яка з одинадцятьма пунктами перебуває на п’ятому місці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору