Рівне:

Створення та просування сайтів

Грали краще, хоч і програли

Спорт 22-жов, 2010, 18:049 Lobanovskiy 1 130
У другому турі чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд у вищій лізі рівненська “Регіна-МЕГУ” завітала до Тернополя, де зустрілася із місцевою “Галичанкою-ТНЕУ-2”. У безкомпромісній боротьбі суперники розійшлися миром — першого ігрового дня сильнішими були господарки, а наступного — гості.


Грали краще, хоч і програли


У суботу тернополянки, підсилені трьома гравцями суперлігивської “Галичанки” (після двох турів в елітному дивізіоні команда очолює турнірну таблицю) змогли взяти гору — 3:0 (26:24, 25:23, 25:19). Проте у всіх трьох партіях на майданчику точилася запекла боротьба. В перших двох господарки змогли „дотиснути” гостей наприкінці. Не була легкою прогулянкою і заключна партія, проте далася вона тернополянкам легше. Допомогло волейболісткам „Галичанки-ТНЕУ-2” і те, що невеличке ушкодження отримала єдина зв’язуюча „Регіни-МЕГУ” Олена Грицуняк.
Старт другого ігрового дня був за рівнянками. Підопічні Валерія Слєпцова не залишили шансів господаркам (25:11). У другій тернополянки чинили гідний супротив і змогли вирвати перемогу — 30:28. тут знову не обійшлося без невеличкого везіння для „галичанок”. Проте на більше у господарок не вистачило сил. Рівнянки спромоглися перехилити шальки терезів на свій бік. Вигравши 28:26 та 25:20, наша команда святкувала загальну перемогу — 3:1.
Валерій Слєпцов, головний тренер команди „Регіна-МЕГУ”:
— З семи партій, які ми зіграли із „Галичанкою-ТНЕУ-2”, чотири були вкрай напружені. Незважаючи на рахунок, можу сказати — ми мали виграти й першу гру. На жаль, спортивний фарт того дня був на боці господарок. Прикра мікротравма нашої зв’язуючої Олени Грицуняк (після того, як пішла Світлана Чуріна, вона стала основною пасуючою) розлагодила наші дії. До того ж треба врахувати слизьку підлогу, що те ж вплинуло на гру команди. Крім того, суперник був підсилений трьома гравцями основної команди, яка виступає у суперлізі. Щодо підсумку матчів, відзначу помітний прогрес у діях підопічних. Незважаючи на те, що ми змогли виграти лише одну гру з двох в Тернополі, я залишився задоволений поєдинками. Дівчата додали і виглядали краще, ніж у стартових матчах у Рівному. Надіятимуся на те, що дівчата додаватимуть й надалі

Результати решти ігор: СК „Спортліцей-Університет” — „Сєвєродончанка-2” — 0:3 та 0:3, „Іскра” —„Кряж-Медуніверситет” — 0:3 та 0:3, „ОДЮСШ-Орбіта” — „ДонНУЕТ-ШВСМ” — 2:3 та 0:3.
Після двох турів „Регіна-МЕГУ” набрала дев’ять очок і разом із „Сєвєродончанкою-2” поділяє друге-третє місця. Лідирує у турнірній таблиці вінницький „Кряж-Медуніверситет” — 12 пунктів. Наступні поєдинки рівнянки проведуть вдома у суботу-неділю із луганською „Іскрою”. 23 жовтня початок матчу о 14.00, а 24 жовтня — о 10.00. Матчі відбуваються у спортивному залі ЗОШ№26.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору