Рівне:

Створення та просування сайтів

Складні перемоги

Спорт 09-гру, 2010, 12:149 Lobanovskiy 858
У суботу та неділю відбулися матчі шостого тур чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд у вищій лізі. Рівненська «Регіна-МЕГУ» вдома приймала сусідку по турнірній таблиці сєвєродонецьку «Сєвєродончанку-2». Навіть підсилена чотирма гравцями першого колективу, гості нічого не змогла вдіяти проти господарок майданчика. Щоправда, далися перемоги нашим дівчатам нелегко.

Першого ігрового дня рівнянки здолали опір гостей у чотирьох партіях. Після виграшної стартової (25:21) прийшла програшна друга (20:25). Це був перший і останній успіх сєвєродончанок. Підопічні Валерія Слєпцова взяли гору у третій (25:12) та четвертій (25:23) партіях і здобули загальну перемогу — 3:1.
Наступного дня господарки майданчика не стали ускладнювати своє життя. Дівчата вирішили долю матчу у трьох партіях. Вигравши 25:16, 25:21 та ­25:18 «Регна-МЕГУ» здобула загальну перемогу — 3:0.
Валерій Слєпцов, головний тренер ВК «Регіна-МЕГУ»:
— Ми перемогли у двох матчах. Якщо я задоволений результатом, то аж ніяк не змістом гри дівчат. Особливо це стосується недільної зустрічі Так, ми перемогли у трьох партіях, але дівчата не показали той волейбол, який від них чекають. Мене як головного тренера тішить те, що в другому колі основних конкурентів на підвищення в класі прийматимемо в Рівному.
Результати решти ігор: «Іскра» — СК «Спортліцей» — 3:2 та 1:3, «Кряж-Медуніверситет» — «ДонНУЕТ-ШВСМ» — 3:1 та 3:1, ОДЮСШ-«Орбіта» — «Галичанка-ТНЕУ-2» —3:0 та 3:1.
11-12 грудня відбудуться матчі сьомого туру змагань. «Регіна-МЕГУ» заключні поєдинки першого коло проведе у Донецьку, де зустрінеться із місцевим «ДонНУЕТ-ШВСМ».
У турнірній таблиці лідирує «Кряж-Медуніверситет» — 33 очки. На чотири менше — у рівнянок. Замикає трійку лідерів «ДонНУЕТ-ШВСМ» — 24 пункти.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору