Рівне:

Створення та просування сайтів

До четвірки не потрапили

Спорт 19-бер, 2009, 09:559 prov 1 033
Завершився перший етап чемпіонату України з волейболу серед жінок у першій лізі. У заключному турі рівненська ”Регіна-МЕГУ” приймала южненський ”Хімік” й двічі поступилася з однаковим рахунком — 1:3.
Мало хто сподівався, що господарки зможуть на рівних змагатися із командою, яка посідає друге місце у турнірній таблиці. Проте рівнянки дали справжній бій южненським волейболісткам і мали всі шанси першого ігрового дня перемогти. Після поразок у перших двох партіях (19:25 та 23:25) підопічні Валерія Слєпцова виграли третю — 25:23. У четвертій волейболістки “Регіни-МЕГУ” зупинилися за крок від перемоги. На жаль, зробити цей крок вони не змогли. При рахунку 24:21 не знайшлося гравця, який зробив би влучний удар. Як наслідок — поразка 25:27 і загальний програш — 1:3.
Наступного дня гра проходила за схожим сценарієм. Господарки поступилися у перших двох партіях (21:25, 16:25), перемогли у третій — 25:22. На цьому повторення завершилися. “Хімік” впевнено провів четверту партію і, вигравши її (25:20), здобув загальну перемогу.
Валерій Слєпцов, головний тренер “Регіни-МЕГУ”:
— Що очікували, те й сталося. За тією грою, яку демонструють гравці нинішнього складу — закономірний результат. У четвірку нам складно було потрапити. За п’яте місце можна буде поборотися, й ми намагатимемося це зробити у Донецьку. В кожній грі чемпіонату стикалися з однією й тією ж головною проблемою — прийомом м’яча. Це наше найболючіше місце.
Про гру із “Хіміком” можу сказати, що у перший день мали вигравати. Дівчата психологічно не були до цього готові. За крок від перемоги необхідно боротися до кінця.
Євген Ніколаєв, головний тренер “Хіміка”:
— У вас молода команда. Думаю, через рік-два, якщо збережеться колектив, з’явиться результат. Сьогоднішні матчі не мали для нас ніякого результату. Вони були важливі у психологічному плані й можливістю пограти всім гравцям, награти зв’язки на другий етап в боротьбі за нагороди чемпіонату.
Результати решти ігор: ”Іскра” — ”Медіка-ШВСМ” — 3:1 та 3:2, СК ”Спортліцей” — ”Медуніверситет-Олімп” — 2:3 та 1:3. Залишаються незіграними матчі між ”Іскрою” та СК ”Спортліцей”. Незважаючи на результат, змін у турнірній таблиці не буде.
Набравши 24 очки, ”Реґіна-МЕГУ” зайняла шосте місце, й у другому етапі побореться за 5-7 місця. Разом з рівнянками гратимуть донецька ”Медіка-ШВСМ” (27 пунктів) та білоцерківський СК ”Спортліцей (1)”. Поєдинки пройдуть у Донецьку. За нагороди поборються луганська ”Іскра” (58 пунктів), южненський ”Хімік” (54), євпаторійська ”Керкінітіда” (44) та вінницький ”Медуніверситет-Олімп” (37).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору