Рівне:

Створення та просування сайтів

Студентки здолали школярок

Спорт 20-лис, 2008, 15:489 prov 909
У суботу та неділю рівненська “Регіна” вдома приймала сусіда по турнірній таблиці — білоцерківський “Спортліцей”. Обидві команди в чемпіонаті України з волейболу серед команд вищої ліги перебувають аутсайдерами. Наші гості перед звітною грою не мали жодної переможної гри. Не додалося їх і після поїздки до Рівного.
В обох зустрічах господарки впевнено розібралися зі школярками. Для перемоги рівнянкам вистачило шість партій. Про повне домінування на майданчику підопічних Валерія Слєпцова говорить той факт, що вони не дозолили супернику жодного разу набрати більше шістнадцяти очок. Волейболістки “Регіни” були сильнішими в обох матчах з однаковим результатом — 3:0. У суботу по партіях рахунок — 25:10, 25:15, 25:13, а в неділю — 25:16, 25:14, 25:12.
Валерій Слєпцов, головний тренер БК “Регіни”:
— Ми грали зі школярками й тому просто зобов’язані були вигравати, а результат говорить сам за себе. Складно сказати про потенціал нашої команди, якщо порівнювати її з білоцерківською. Спробували у матчі дівчат, які перебувають у запасі. По грі й у Євпаторії і сьогодні можна сказати, що дівчата додають у майстерності. З’являється злагодженість дій, молоді гравці починають результативно атакувати. Але якщо з’явився прогрес в атаці, то поки погано в захисті. Тому працювати є ще над чим.
Результати решти ігор: ”Медуніверситет-Олімп” — ”Іскра” — 1:3 та 2:3, СК ”Хімік” — ”Керкінітіда” — 3:0 та 3:1. Лідирує у чемпіонаті луганська „Іскра” — 22 очки. ”Регіна” на п’ятому місці — 10 пунктів. Наступні матчі рівнянки проведуть також удома: 29-30 листопада вони прийматимуть вінницький “Медуніверситет-Олімп”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору