Рівне:

Створення та просування сайтів

Мирова між студентами

Спорт 04-гру, 2008, 12:189 prov 946
Мирова між студентами


По п’ять партій довелося зіграти у домашніх матчах рівненській команді “Регіна-МЕГУ” із вінницьким колективом “Медуніверситет-Олімп” у чемпіонаті України з волейболу у вищій лізі. Сусіди по турнірній таблиці розійшлися по сусідськи — вигравши та програвши по одній зустрічі. Обидва поєдинки проходили за одним сценарієм — у четвертій партії вінничанки впевнено зрівнювали рахунок і доля зустрічі визначалася на тай-брейку.
У суботньому поєдинку перемогу святкували господарки — 3:2 (25:22, 23:25, 29:27, 11:25, 15:9). Підопічні Валерія Слєпцова з потугами провели перші три партії. У двох із них зуміли довести свою перевагу. Четверту рівнянки відверто провалили. Бачачи повну безпорадність дівчат на майданчику, наставник дав відпочити лідерам. Цей тактичний хід виправдав себе. У вирішальній п’ятій партії, за шаленої підтримки вболівальників, “Регіна” впевнено вела в рахунку й зуміла здобути нелегку перемогу.
У недільному матчі фортуна повернулася лицем до гостей. Початок був за вінничанками, які досить впевнено виграли у першій партії (25:14). Вдало “Медуніверситет-Олімп” розпочав другу. Навіть вів у рахунку. Ціною надзусиль “Регіна-МЕГУ”, поступаючись 22:24, зуміла виграти (26:24). У третій господарки виграли 25:21. А далі пішов суботній повтор — провал у четвертій партії (10:25) і все вирішується у тай-брейку. За крок від перемоги рівнянки зупинилися. Виграючи 14:12, наші дівчата примудрилися поступитися 15:17 і зазнати поразки — 2:3.
Валерій Слєпцов, головний тренер “Регіни-МЕГУ”:
— На жаль, хочеться констатувати, що рівень майстерності у критичні моменти дає про себе знати. Зобов’язані були виграти і у неділю, але непотрібні помилки завадили це зробити. У нас досить велика проблема з ліберо, особливо у відповідальні моменти. Це головний біль після того, як пішла Оксана Підгурська. До великих претензій немає. Команда страждає від ненадійної гри в захисті. У молоді немає стабільності — будемо працювати.
Олександр Бондаренко, головний тренер “Медуніверситет-Олімп”:
— Їдучи до Рівного, не сподівалися, що матчі будуть такими напруженими. Знаємо, що “Регіна” зараз слабша від нас. Тому їхали з думкою про дві перемоги, але господарки показали, що колектив бойовий. Хотів би виділити у вас Ларису Козулю, Світлану Чуріну та Оксану Борищук.
Результати решти ігор: ”Керкінітіда” — ”Медіка-ШВСМ” — 3:0 та 3:2, ”Іскра” — СК ”Хімік” — 2:3 та 1:3.
Лідирує у чемпіонаті СК “Хімік” — 25 очок. У “Регіни” — 13 і п’яте місце. Наступні поєдинки наші дівчата проведуть в Южному проти лідера 6 та 7 грудня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору