Рівне:

Створення та просування сайтів

СТАРТУВАЛИ ВДАЛО

Спорт 06-жов, 2005, 12:099 prov 988
У суботу розпочав свою ходу 15 чемпіонат України з волейболу серед жінок у вищій лізі. Рівненська команда “Регіна-АРТ” стартові поєдинки проводила вдома проти черкаської команди “Національний університет ЧІПБ-Круг”. За активної підтримки вболівальників господарки двічі перемогли суперниць з однаковим рахунком – 3:1.
Першого ігрового дня господарки на одному диханні провели першу партію і перемогли 25:14. Зменшивши оберти, підопічні Валерія Пархоменка дозволили чернігівським спортсменкам вирівняти становище – перемога у партії 25:19 і нічия в матчі. Це був останній успіх гостей. Третю та четверту партії волейболістки “Регіни-АРТ” довели до логічного завершення 25:19 та 25:20. Хоча зробити це було вкрай важко. Особливо це стосувалося четвертої партії. Виграючи 20:18, рівнянки дозволили черкаським волейболісткам вирівняти становище 20:20. Це був останній успіх пожежниць (ЧІПБ – черкаський інститут пожежної безпеки). Надійно зігравши на блоці, господарки вибороли загальну перемогу – 3:1.
Майже за таким же сценарієм відбулася повторна зустріч у неділю. Щоправда, господарки поступилися у третій партії 20:25, впевнено провівши дві перші – 20:17 та 25:6. Все стало на свої місця у четвертій, яку виграли рівнянки 25:14 і здобули загальну перемогу – 3:1.
Наступні ігри “Регіна-АРТ” проведе у суботу та неділю у Южному проти місцевої команди “Хімік”.
Головний тренер “Регіни” Валерій Пархоменко:
– Я не задоволений грою, але задоволений результатом. Дівчата старалися, але не все у них виходило. Гадаю, з кожною наступною грою у них з»явиться психологічна впевненість у своїх силах.
Результати решти ігор: ”Медіна-ШВСМ” (Донецьк) – “Академія-Дніпро-Десна” (Дніпропетровськ) – 3:0 та 3:0, “Рось-Університет” (Біла Церква) – “Хімік” (Южний) – 3:0 та 3:0, “Університет-ОДЮСШ” (Луцьк) – “Медуніверситет-Олімп” (Вінниця) – 3:0 та 3:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору