Рівне:

Створення та просування сайтів

У «Пульсара» поповнення

Спорт 11-січ, 2007, 13:439 prov 994
Не вистачило сил молодіжному складу рівненського «Пульсара», аби вибороти перше місце на різдвяному турнірі у польському місті Зарже. У фіналі наша команда, склад гравців 1985 року народження і молодші, поступилися першолігівському «Спортовцю» з Честохова — 77:94. У перших матчах рівняни поступилися лідеру другої польської ліги МКС «Рибнік» і перемогли господарів майданчика. Разом із цим турніром відбувся юнацький турнір. Наші юнаки, які були молодшими за своїх суперників, тричі поступилися.

Незважаючи на це, головний тренер БК-93 «Пульсар» Сергій Шемосюк вважає виступи обох команд вдалими.
На жаль, не відбувся у Рівному запланований міжнародний турнір, оскільки з різних причин відмовилися приїхати білоруський та український колективи. Наразі тренерський штаб шукає спаринг-партнера, аби достойно підійти до суботньої зустрічі із маріупольським «Азовмашем». Тим більше, що необхідно притертися новим гравцям. Вже зараз відомо, що ряди БК-93 «Пульсар» поповнив екс-«бек» Дмитро Дятловский. Перше коло чемпіонату він провів у БК «Київ», де зіграв шість матчів. У середньому Дмитро Дятловський проводив на майданчику по одинадцять хвилин, набираючи по 2,8 очка за матч.
Тим часом поповнюють свої склади суперники нашої команди. Зокрема, южненський «Хімік» замість Олександра Шубари запросив нового плеймекера македонця Дарко Соколова (1986 року народження, зріст 190 см). БК «Одеса» підписав Олексія Полторацького. «Львівська політехніка» заявила білоруса Руслана Байдакова, не виключена можливість повернення до Львова Феньо Ямтче Тібо. В загальній групі дніпропетровського «Дніпра» займається екс-гравець збірної України Олег Козоріз. Сумчани підкріпилися Сергієм Пржеорським. Проте це не всі зміни у складах команд суперліги.
Тим часом відбулися три матчі чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги: «Київський-Будівельник» — МБК «Миколаїв» — 71:80, БК «Київ» — БК «Харків-Політех» — 112:57, «Сумихімпром» — «Кривбасбаскет-Люкс» — 108:104 ( у складі гостей сім хвилин на майдачнику провів рівнянин Віктор Герасимчук і набрав два очки).
Свій черговий матч БК-93 «Пульсар» проведе у суботу проти чемпіона України, маріупольського «Азовмашу». Початок гри о 17 годині.

Тим часом у Вінниці відбувся Всеукраїнський турнір з баскетболу серед дівчат 1994 року народження «Поліські зірочки». Переможцем змагань стала рівненська команда БК «Сузір’я», яка перемогла колективи господарок, Чернівців, Миргорода та Полтави. Підготувала команду Марина Панюк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору