Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 24-лис, 2005, 13:399 prov 1 267
З поразкою повернулися баскетболісти рівненського “Пульсара” з Кривого Рогу, де провели гру чергового туру чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги . Граючи з місцевим колективом “Кривбасбаскет-Люкс”, наша команда поступилася 80:88 (22:12, 19:19, 17:34, 22:23). Щоправда, початок був за гостями. Вигравши першу десятихвилинку 22:12 і зігравши внічию у другій — на перерву команди пішли за переваги “Пульсара” — 41:31. Долю зустрічі вирішила третя чверть, яку підопічні Сергія Шемосюка програли з різницею у 17 очок — 17:34. Намагання врятувати зустріч ні до чого не привели. Найрезультативнішим у складі рівнян був Анатолій Дубнюк — 24 очки та 12 підбирань, а у господарів відразу три гравці набрали по 17 очок — Віктор Кондратовець, Андрій Демченко та Вадим Матюкевич. Екс-пульсарівець Віктор Герасимчук провів на майданчику сім хвилин і не набрав жодного очка.

***
В решті ігор зафіксовані результати: “Азовмаш” — БК “Київ” — 87:64 (вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук у господарів набрав 4 очки за 14 хвилин), МБК “Миколаїв” — “Політехнік” — 91:82, “Львівська політехніка” — “Сумихімпром” — 98:97, МБК “Одеса” — СК “Маріуполь” — 96:83.

***
Невдалою виявилась гра третього туру чемпіонату України з міні-футболу для МФК “Рівне”. Граючи вдома проти столичної команди “СОЦТЕХ-НУХТ”, наші хлопці програли 3:5. Володіючи ігровою перевагою, господарі не змогли здобути перемогу. На заваді стала погана реалізація гольових моментів та міні-футбольних пенальті.
Після трьох ігор МФК “Рівне” набрав чотири очки (одна перемога, одна нічия, одна поразка).
Результати решти ігор: “Локомотив” (Одеса) — “Галпідшипник” (Львів) — 3:3, “Кардинал” (Львів) — “Планета” (Київ) — 4:4, “Златогор” (Київ) — “Каменяр” (Дрогобич) — 4:6.

***
Рівненські дзюдоїстки Ольга Суха та Катерина Гусєва невдало виступили на молодіжному чемпіонаті Європи, який вихідними днями відбувся у Києві. Ольга одну сутичку виграла, а наступну — програла, що дозволило їй посісти сьоме місце. Катерина обидва свої поєдинки програла.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору