Рівне:

Створення та просування сайтів

Перемоги під дощем

Спорт 26-вер, 2008, 08:529 prov 1 165
Перемоги під дощем

Долю матчу у Щасливому вирішили два Олександри. Я б сказав більше — результат зробив Олександр Гергелюк. Якщо у першому таймі він став антигероєм, то після матчу його можна назвати героєм поєдинку. Саме його удар на першій компенсованій хвилині приніс перемогу рівнянам у десятому турі чемпіонату України у другій лізі у виїзній грі з командою ”Княжа-2”.
У першому таймі господарі домінували на футбольному полі. В стартові хвилини поєдинку футболісти ”Княжої-2” намагалися максимально «загрузити» захист рівнян й забити. Це їм зробити не вдалося. Хоча моменти були. Проте в одних випадках надійно діяв Василь Козіброда, в інших — ударам гравців Щасливого бракувало влучності. Особливо надокучав підопічним Миколи Філіна нападник господарів Козьбан. Проте підопічні Миколи Філіна не відсиджувалися в захисті. Особливу активність проявляв Юрій Козлюк, який ще весною виступав за ”Княжу”. Найреальніший шанс рівняни втратили на 28 хвилині, коли господарі ледь не поплатилися за неузгодженість у захисті. Перший тайм котився до нульової нічиї, коли грянув грім поблизу воріт ”Вереса”. Те, що не змогли зробити футболісти Щасливого , зробив Олександр Гергелюк. Після штрафного удару м’яч від гравця ”Княжої-2” потрапив у нашого захисника і відскочив у ворота. Василь Козіброда до такого перебігу подій не був готовий. До завершення першого тайму рахунок не змінився.
Перерва пішла на користь рівнянам. Микола Філін вніс корективи у дії підопічних і ”Верес” заграв активніше. До пори до часу господарям вдавалося втримувати перевагу. Чим менше часу залишалося до закінчення поєдинку, тим гострішими ставали атаки ”Вереса”. І господарі не витримали. На 80 хвилині гості заробили кутовий. Марк Майдан навісив у карний майданчик, де Олександр Любар головою вколотив м’яч у сітку воріт ”Княжої-2”. Гості додали й захист господарів луснув. Чергову атаку Михайла Сергійчука по флангу грубо зупинив Даценко, за що отримав жовту картку. Марк Майдан подав на ближню штангу, де Олександр Дмитрук завдав удару ногою. Воротар зреагував на нього. М’яч від його рук скочив у поперечину і відлетів до Олександра Гергелюка. Винуватець голу у свої ворота приложився на славу — гол. У час, що лишився до завершення поєдинку, ”Верес” зберіг свою перевагу й переміг — 2:1.
Микола Філін, головний тренер ФК ”Верес”
— Гра видалася бойовою, цікавою, з гольовими моментами. Команда зіграла два різних тайми. У першому гравці виконали всі установи на матч, але вони діяли за іншою схемою, ніж звикли. Тому було трохи хаосу у діях футболістів. Все складалося непогано, але гол став холодним душем для нас. Після перерви ми перебудувалися і змогли переграти господарів. Непогані можливості відзначитися мали Любар, Майдан, Сергійчук. Видно, що працювати нам ще багато. На жаль, немає де. Дощі пішли й на основному полі не потренуєшся. Зараз змушені готуватися до матчу з ”Карпатами-2” на стадіоні ”Олімп”, що на вулиці Набережній.
Результати решти ігор:
”Бастіон” — ”Рось” — 0:1, ”Дніпро” — ”Нива” В — 1:1, ЦСКА — ФК ”Коростень” — 2:0, ”Нива” Т — ”Арсенал” — 2:0, ”Поділля-Хмельницький” — ”Єдність” — 2:0, ”Буковина” — ”Оболонь-2” — 2:1, ”Карпати-2” — ”Нафком” — 0:0, ”Десна-2” — МФК ”Миколаїв” — 0:1.
У вівторок ”Верес” провів поєдинок одинадцятого туру. Вдома підопічні Миколи Філіна приймали команду ”Карпати-2” зі Львова. На важкому від дощу (який не припинявся впродовж зустрічі) футбольному полі господарям вдалося добитися позитивного результату — 1:0.
Ще під час розминки стало зрозуміло — на такому полі якісного футболу не буде. Тут на перше місце виходить фізична підготовка та морально-вольові якості. Ці компоненти кращими були у рівнян. На 29 хвилині Юрій Козлюк скористався помилкою захисника, вийшов один на один з воротарем гостей і влучно пробив. Львів’яни намагалися створити гольові моменти, проте захист ”Вереса” діяв надійно. Після перерви суттєвих змін перебігу подій не сталося. Рівняни досить впевнено контролювали хід матч. Якби на завершальній стадії атак були влучнішими Олександр Любар, Юрій Козлюк, Володимир Ткачук рахунок міг стати розгромним. Гості мали можливість врятуватися на 70-й хвилині. Суддя вгледів порушення правил у Олександра Гергелюка (він зіграв рукою) й призначив пенальті. Проте переграти Василя Козіброду капітану ”Карпат-2” Миколі Задорожному не вдалося. А коли на 76 хвилині було вилучено Володимира Табуна шанс врятуватися для гостей стали примарними. Хоча наприкінці поєдинку вони спробували здійснити штурм воріт рівнян, відзначитися не вдалося. ”Верес” здобув чергову перемогу — 1:0.
Результати решти ігор:
”Єдність” — ”Буковина” — 0:1, ”Арсенал” — ”Поділля-Хмельницький” — 2:1, ФК ”Коростень” — ”Нива” (Тернопіль) — 1:3, ”Нива” (Вінниця) — ЦСКА — 2:1, МФК ”Миколаїв” — ”Дніпро” — 0:0, ”Рось” — ”Десна-2” — .
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору