Рівне:

Створення та просування сайтів

”Верес” серед лідерів

Спорт 07-сер, 2008, 13:179 prov 976
Сталося це на дванадцятій хвилині першого тайму. Михайло Тивончук, скориставшись помилкою досвідченого Юрія Дмитруліна, отримав м’яч, ввійшов у штрафний майданчик і влучив у ворота господарів. Такий початок став несподіванкою для футболістів ”Єдності”. До завершення першого тайму вони не змогли створити щось конструктивне поблизу воріт ”Вереса”. Лише наприкінці відведеного часу господарі мали змогу відзначитися — захисники не дозволили завдати сильного удару, і м’яч забрав Василь Козіброда.
Після перерви футболісти ”Єдності” згадали, хто господар на футбольному полі. Численні заміни спричинили активізацію в ланці нападу плисківчан. Проте вище всіляких похвал діяв голкіпер рівнян. Свою майстерність він продемонстрував в середині другого тайму, коли зреагував на сильний удар з штрафного майданчика. Проте найреальніший шанс ”Єдність” отримала наприкінці матчу. Головний арбітр угледів порушення у штрафному майданчику з боку Максима Морозенка й призначив одинадцятиметровий удар. Удар Леоніда Роєва був сильний, та неточний. До завершення поєдинку рахунок не змінився, й ”Верес” виграв 1:0. Це друга поспіль перемога рівнян, і вони, разом ще з п’ятьма командами, набрали сім очок. Стільки ж має наступний суперник нашої команди — білоцерківський ”Арсенал”.
Микола Філін, головний тренер команди ”Верес”:
— Матч видався напруженим. Домашня перемога дозволила повірити хлопцям у власні сили, й вони довели свою перевагу у Плисках. Не хочу нікого відзначати — всі зіграли на повній самовіддачі. Багато хто не вірив у такий успіх, і хлопці зараз доводять скептикам, що ті помилялися. Приємно, що футболісти вийшли на хороший рівень. Але повторюю, нам ще багато необхідно працювати, аби команда показувала справжній футбол. Футбол вищого ґатунку.
Із середини другої половини матчу гості отримали відчутну підтримку п’ятьох вболівальників, які прибули із сусідньої Білорусі, аби повболівати за земляків. Невеликий десант повністю перекричав місцевих вболівальників, які прийшли підтримати своїх улюбленців.
Результати ігор третього туру: “Нива” (Тернопіль) — “Дніпро” — 0:0, “Буковина” — “Бастіон” — 1:0, “Арсенал” — “Нафком” — 1:0, ФК “Коростень” — “Рось” — 0:2, “Нива” (Вінниця) — МФК “Миколаїв” — 0:0, ЦСКА — “Княжа-2” — 3:0, “Поділля-Хмельницький” — “Десна-2” — 2:0, “Оболонь-2” — “Карпати-2” — 1:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору