Рівне:

Створення та просування сайтів

”Верес” реваншує в Коростені

Спорт 21-сер, 2008, 14:329 prov 1 182
Рівняни з перших секунд взялися до справи. Вже перша атака призвела до взяття воріт. Михайло Тивончук отримав м’яч від Олександра Любара, переадресував Юрію Козлюку і капітан ”Вереса” спрямував його у ворота господарів. Рівняни повністю контролювали хід поєдинку. ФК ”Коростень” ніяк не міг віднайти свою гру. Перший момент гравці створили на чотирнадцятій хвилині, але простріл легко забрав Василь Козіброда. Через хвилину ”Верес” відповів небезпечним виходом Михайла Тивончука. Отримавши м’яч від Юрія Козлюка, вийшовши один на один, він пробив і заробив лише кутовий. Проте на двадцять дев’ятій хвилині гості подвоїли рахунок. Господарі порушили правила проти Михайла Тивончука. Сам постраждалий навісив м’яч у карний майданчик й Артем Українець переправив у сітку воріт. Наприкінці першого тайму Михайло Тивончук все-таки відзначився. Василь Козіброда справився з ударом господарів і сильно вибив вперед. М’яч потрапив до Михайла, який ефектно перекинув через воротаря і спрямував м’яч у порожні ворота — 3:0.
Після перерви характер гри суттєво не змінився. ”Верес” домінував і міг вразити ворота ще кілька разів. Микола Філін у другому таймі зробив всі сім замін і юні футболісти не зіпсували картини. На жаль, забити не змогли. Фінальний свиток зафіксував впевнену перевагу ”Вереса” — 3:0.
Микола Філін, головний тренер ”Вереса” :
— За два місяці нам вдалося укріпити ігрову дисципліну і поставити тактику. У грі в Коростені був присутній малюнок, який я хотів би бачити у діях своєї команди. Перемога є перемога. Нікого не хочу відзначати у матчі.
Результати матчів п’ятого туру: “Нива” (Тернопіль) — ”Княжа” — 1:1, “Поділля-Хмельницький” — ЦСКА — 1:3, “Буковина” — “Дніпро” —2:3, “Оболонь-2” — “Десна-2” — 0:1, “Арсенал” — “Карпати-2” — 2:1, “Нива” (Вінниця) —“Нафком” — 4:0, “Єдність” — “Бастіон” — 1:2, МФК “Миколаїв” — “Рось” — 1:0.
У турнірній таблиці тривладдя — по 13 очок у доробку у вінницької “Ниви” (Вінниця), білоцерківського “Арсеналу” та черкаського “Дніпра”. На три менше у рівненського “Вереса” та чернівецької “Буковини”. У п’ятницю ”Верес” прийматиме вінницьку “Ниву”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору