Рівне:

Створення та просування сайтів

Стартували з нічиєї

Спорт 23-лип, 2008, 16:319 prov 1 044
Швидше до важкого, розмитого дощами футбольного поля пристосувалися господарі. Небезпечно атакували Артем Українець, Олександр Дмитрук, але м’яч у ворота не йшов. Гості „огризнулися” до Андрія Василенка м’ячем з кількох метрів, але Василь Козіброда якимсь дивом відбив його. Після половини тайму швидкості впали. У другому таймі ситуація на футбольному полі не змінилася. Господарі володіли невеличкою перевагою, але втілити у гол її не могли. Тим часом гості змусили помилитися рівнян у захисті і вийшли вперед. На 57 хвилині Олексій Ковтонюк скористався навісом Андрія Василенка і головою спрямував м’яч у сітку воріт “Вереса”. Микола Філін провів три заміни, які відразу оживили гру, але забити бодай один гол не вдалося. Фінальний свисток зафіксував програш “Вереса” і припинення боротьби за Кубок України.
Після матчу головний тренер ФК „Коростень” Анатолій Журавський несподівано категорично відмовився від післяматчевого інтерв’ю. ”Без коментарів” — два слова, які рівненські спортивні журналісти почули від наставника гостей. Попри поганий настрій, головний тренер „Вереса” Микола Філін поспілкувався з пресою:
— Ми в боргу перед своїми вболівальниками. На жаль,ніяк не можемо забити гол і перемогти. Хоча було видно, що хлопці старалися, мали певну перевагу. Одна хвилина розслабленості — і нам забили гол. Безумовно, потрібно ще чимало працювати, змінювати свою гру. Сьогодні більше пофартило супернику. Ми мали шанси забити, але не забили. Однією з причин, вважаю, є велика кількість травмованих на зборах гравців. Сьогодні дуже не вистачало Марка Майдана, на якого ми розраховували. Надіюсь на вдалий старт в чеміпонаті у Чернівцях.
Більш вдалим був стартовий поєдинок у чемпіонаті. Виїзний матч в Чернівцях наша команда завершила внічию — 1:1. На восьмій хвилині гри відзначився Володимир Ткачук зі штрафного. Господарі змогли врятувати гру після перерви. Двічі впродовж п’яти хвилин було призначено два одинадцятиметрові удари у ворота “Вереса”. Перший удар на 52 хвилині Василь Козіброда взяв (він переграв Василя Тофана), а в другому (на 57 хвилині) був безсилий проти удару Олега Керчу. До кінця матчу результат не змінився.
Наступний поєдинок “Верес” проведе вдома, 25 липня, проти столичної “Оболоні-2”. Початок о 17 годині.
Результати решти ігор: “Дніпро” (Черкаси) — “Княжа-2” (Щасливе) — 1:0, ЦСКА (Київ) — “Десна-2” (Чернігів) — 1:1, “Нива” (Тернопіль) — “Бастіон” (Іллічівськ) — 4:1, “Поділля-Хмельницький” — “Карпати-2” (Львів) — 1:0, “Арсенал” (Біла Церква) — МФК “Миколаїв” — 2:1, ФК “Коростень” — “Нива” (Вінниця) — 0:1, “Оболонь-2” (Київ) — “Нафком” (Бровари) — 0:3, “Буковина” (Чернівці) — “Верес” (Рівне) — 1:1, “Єдність” (Плиски) — “Рось” (Біла Церква) — .
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору