Рівне:

Створення та просування сайтів

Втрата очок продовжується

Спорт 01-травня, 2008, 12:299 prov 1 094
До перерви підопічні Віталія Шевчука повністю переважали суперника і змогли забити гол (Дем’ян Назаренко відгукнувся на навіс Андрія Федорчука на 33 хвилині). В одному з моментів після удару Андрія Жука м’яч потрапив у поперечину. Решта небезпечних моментів завершувалися нічим. У другому таймі вже домінували гості, у наслідок чого вони змогли зрівняти рахунок. Фінальний свисток зафіксував нічию — 1:1.
Результати решти ігор: ”Рось” — ”Княжа” — 1:3, ”Карпати-2” — ”Нива” — 0:5, ”Енергія” — ”Єдність” — 0:3, ”Буковина” — ФК ”Коростень” — 1:2, ”Динамо-3” — ”Поділля-Хмельницький” — 1:4, ”Нафтовик” — ”Арсенал” — -:+, ”Нафком” — ”Оболонь-2” — 2:1.
У вівторок відбулися поєдинки чергового, 22-го, туру в другій лізі. Рівненський ”Верес” відвідав Хмельницький, де зустрівся з місцевою командою ”Поділля-Хмельницький”. Поєдинок видався бойовим. Гості зуміли дали бій одному з лідерів групи А — господарі займають третю сходинку в турнірній таблиці. На 81 хвилині Олексій Сендель не зміг переграти Василя Козіброду. На жаль, на другій компенсованій хвилині він нічого не зміг вдіяти проти удару Ярослава Гутнікевича. Чергова поразка рівнян — 0:1.
За словами граючого тренера ”Вереса” Віталія Шевчука, його підопічні ні в чому не поступався господарям поля:
— В першому таймі гра пройшла у спокійному руслі. Була рівна боротьба. Суперники обмінялися небезпечними штрафними. Після перерви господарі посилили натиск. За підтримки семи тисяч вболівальників, з деякою симпатією арбітрів, хмельничани заграли активніше. Ми ж проводили небезпечні атаки. Наприкінці матчу був призначений сумнівний пенальті. Проте Василь Козіброда парирував його. Взагалі наш воротар чудово відіграв увесь матч, не один раз рятуючи команду від неприємностей. На жаль, в компенсований арбітром час господарі змогли забити. Прикро програвати, особливо коли пропускаєш на останніх хвилина. Попри поразку хочу сказати, що зіграли досить непогано. На жаль, травмувався ще в першому таймі Андрій Колаковський, не їздив на гру Володимир Никончук. Будемо готуватися до недільної зустрічі. Намагатимемося здобути перемогу, яка весь час поруч, але в останній момент залишає нас.
Результати решти ігор: ”Єдність” — ”Буковина” — 1:0, ”Нива” — ”Енергія” — 1:1, ”Княжа” — ”Карпати-2” — 3:2, ”Арсенал” — ”Нафком” — 0:0, ”Нива-Світанок” — ”Нафтовик” — +:-. Два поєдинки відбулися вчора.
Наступну гру ”Верес” проведе вдома у неділю, 4 травня, проти ФК ”Коростень”. Наш суперник є сусідом рівнян по турнірній таблиці — дев’яте місце з 26 очками та гра в запасі. Господарі перебувають на десятій сходинці — 25 пунктів. Лідирує у другій лізі команда Щасливого ”Княжа” — 53 очки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору