Рівне:

Створення та просування сайтів

Вдома важко грати

Спорт 28-сер, 2008, 12:129 prov 1 242
Футболісти “Вереса” по-господарськи розпочали поєдинок. На четвертій хвилині підопічні Миколи Філіна подали перший кутовий. Через п’ять хвилин гості порушили правила й отримали жовту картку. Проте гості зуміли вирівняти становище і перехопити ініціативу. Вони більше атакували, змушуючи рівнян більше часу приділяти захисту. Щоправда, здобути з цього зиск не змогли. Навпаки — ледь не пропустили самі. Перший дзвінок прозвучав на двадцятій хвилині. Олег Котюк обіграв кількох гравців ”Ниви” і зробив навіс на Юрія Козлюка. Капітан рівнян завдав удару з льоту — повз ворота. Він же на 26 хвилині міг вивести “Верес” вперед. Олександр Любар вивів один на один з Андрієм Бобко Юрія Козлюка, але удару останнього забракло влучності. За хвилину вже Михайло Тивончук змусив продемонструвати свою майстерність голкіпера гостей. Не встигла секундна стрілка обернутися один раз, як чергову атаку “Вереса” футболісти “Ниви” зупинили недозволеним прийомом. Удар Юрія Козлюка парирував воротар вінничан. Ініціатива повністю перейшла до господарів, все, на що спромоглися гості, — провести кілька дальніх ударів. Проте вони не були небезпечними. Наприкінці першого тайму команди обмінялися небезпечними моментами. Валерій Доценко знайшов пасом Андрія Вертинського, який перевірив на пильність Василя Козіброду. Господарі відповіли сольним проходом Артема Українця і ударом у воротаря.
Після перерви команди продовжували шукати щастя поблизу воріт суперника. На старті другого тайму Ігор Луць пробив вище воріт. “Верес” відповів проходом Олександра Любара і прострілом у карний майданчик. На жаль для численних вболівальників, Юрій Козлюк не зміг до нього дотягнутися. На шістдесят третій хвилині Михайло Тивончук обіграв трьох гравців “Ниви”, ввійшов у карний майданчик, де його зачепили. Проте арбітр порушення в ігровому моменті не вгледів (така ж ситуація сталася до перерви по відношенню до Олександра Любара). Наприкінці матчу тренери обох команд почали проводити заміни, аби підтримувати швидкість на футбольному полі. Часу залишалося все менше і здавалося, що нічийний рахунок залишиться на табло — і буде реальним відображенням справ на футбольному полі. Від центру Олександр Дитрук навісив до воріт “Ниви”. Після боротьби м’яч потрапив до Марка Майдана. Останній з вихідної позиції пробив значно вище. На останніх секундах компенсованого часу футболісти “Ниви” організували гол. Віталій Швець ввійшов у карний майданчик “Вереса” і зробив передачу на Сергія Чабана, який переправив його у сітку воріт “Вереса”. Аби відігратися, у рівнян не було часу — щойно вони розвели м’яч у центрі поля, як пролунав фінальний свисток.
Микола Філін, головний тренер ФК “Верес”:
— Впродовж матчу ми володіли перевагою — необхідно було лише реалізовувати свої гольові моменти, до самовіддачі гравців жодної претензії. Попереду більша частина сезону — будемо готуватися.
Результати решти матчів: ”Дніпро” — ”Оболонь-2” — 3:0, ЦСКА — ”Буковина” — 3:0, ”Нива” (Тернопіль) — ”Поділля-Хмельницький” — 2:0, ”Нафком” — МФК ”Миколаїв” — 1:2, ”Бастіон” — ”Арсенал” — 1:2, ”Десна-2” — ”Єдність” — 1:3, ”Княжа-2” — ”Рось” — 2:1, „Карпати-2” — ФК ”Коростень” — 1:2.
У турнірній таблиці відразу три команди набрали однакову кількість балів — 16. Це вінницька ”Нива”, черкаський „Дніпро” та білоцерківський Арсенал”. „Верес” з десятьма пунктами посідає сьоме місце. Наступний матч проведе на виїзді з МФК „Миколаїв” 29 серпня. Наш суперник посідає шосту сходинку турнірної таблиці — одинадцять очок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору