Рівне:

Створення та просування сайтів

Осічка з “Арсеналом”

Спорт 13-сер, 2008, 16:219 prov 1 167
Матч розпочався, а вболівальники все йшли і йшли. Відповідно до протоколу за поєдинком спостерігали три тисячі глядачів — таку кількість спраглих на футбол керівництво стадіону не очікувало, а білети продавалися, як завжди, в одній касі. Черга розтяглася на кілька десятків метрів.
Суперники жваво розпочали матч. У перші дві хвилини гравці обох команд створили по небезпечному моменту. Спочатку Сергій Івлєв пробив неточно, а за хвилину рівняни відповіли небезпечним прострілом. На восьмій хвилині Ростислав Горецький зупинив забороненим прийомом Юрія Козлюка і суддя призначив штрафний удар. Володимир Ткачук навісив у карний майданчик, але вийшов удар у ворота. Голкіперу ”Арсеналу” довелося продемонструвати свою майстерність, аби упіймати м’яч. Через хвилину порушення повторилося, але вже проти Михайла Тивончука. На жаль, і цього разу господарі не скористалися нагодою забити. Рівняни домінували на футбольному полі, проте територіальна перевага не втілювалася у забиті голи. На 16 хвилині слаломний прохід Юрія Козлюка гості знову зупинили з порушенням правил. Черговий штрафний —на шляху м’яча стає стінка. І тут спрацювала футбольна аксіома — не забиваєш ти, забивають тобі. Арбітр матчу Олександр Бондар вгледів порушення у карному майданчику господарів і без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку. Пенальті впевнено реалізував Сергій Івлєв. ”Верес” кинувся відігруватися й мав шанси це зробити. Спершу Олександр Гергелюк у падінні не дістав головою м’яча, а потім Юрій Козлюк із вихідної позиції пробив вище воріт. Наприкінці першого тайму підопічні Миколи Філіна додали обертів, але білоцерківці досить впевнено захищалися, не гребуючи при цьому порушеннями правил.
Після перерви характер гри не змінився. Господарі чи не всією командою атакували, а гості відбивалися. На 53 хвилині Андрій Жук завдав удару головою — воротар ”Арсеналу” піймав м’яч. Ігор Вітів був на висоті на 67 хвилині, коли парирував небезпечний удар Юрія Козлюка. Він же врятував команду через шість хвилин, коли взяв удар Михайла Сергійчука. На 78 хвилині гості могли зняти всі питання про переможця. Ігор Вітів далеко вибив і м’яч потрапив до Сергія Івлєва. Гравець ”Арсеналу” не чекав такого подарунку і пробив повз ворота ”Вереса”. У відповідь господарі вивели на ударну позицію Юрія Козлюка і знову м’яч летить повз ворота. Наприкінці матчу гості відбивалися від атак господарів і робили це досить уміло. Коли не вдавалося зіграти за правилами, футболісти ”Арсеналу” йшли на порушення правил. Шість жовтих карток тому свідчення. Проте такою ціною вони зуміли втримати переможний рахунок. Можна сказати — досвід взяв гору над молодістю.
Але посипати попелом голову не варто. Негативний результат — теж результат. Молода команда рано чи пізно могла оступитися. Краще раніше. Головне — взяти урок з поразки, зробити висновки і не допускати помилок у майбутньому. Попереду у молодої команди ще будуть поразки, нічії, а ще більше буде перемог. Радує інше — своєю грою вони повернули вболівальників на стадіон.
Результати ігор: ”Дніпро” — ”Поділля-Хмельницький” — 2:1, ЦСКА — ”Нива” (Тернопіль) — 0:0, ”Рось” — ”Нива” (Вінниця) — 1:2, ”Нафком” — ФК ”Коростень” — 1:1, ”Карпати-2” — ”Єдність” — 2:1, ”Десна-2” — ”Буковина” — 0:1, ”Бастіон” — ”Оболонь-2” — 2:2, ”Княжа-2” — МФК ”Миколаїв” — 0:1.
У турнірній таблиці чотиривладдя. По десять очок набрали — чернівецька “Буковина”, білоцерківський “Арсенал”, черкаське “Дніпро”. “Верес” з сімома пунктами на шостій сходинці турнірної таблиці. У п’ятницю, 15 серпня, підопічні Миколи Філіна зіграють на виїзді із ФК “Коростень”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору