Рівне:

Створення та просування сайтів

Розпочали з перемоги

Спорт 13-лис, 2008, 15:239 prov 998
Рівненський “Верес” стартував у друге коло першості з перемоги над “Буковиною”. У першому турі суперники в Чернівцях розійшлися миром — 1:1. Нічийний рахунок протримався і в рівненському матчі, але лише до перерви.
Перший тайм вийшов бідний на гольові моменти. Щоправда, в бажанні створити гол командам не відмовиш. Боротьба йшла на кожному метрі футбольного поля. В основному небезпеки виникали після розіграшів стандартних та дальніх ударів. Проте на завершальній стадії підводила влучність гравців обох команд, або ж впевнено діяли воротарі. Все змінилося після перерви.
Господарі поля заграли активніше, що відразу могло призвести до забитого голу. Вже на старті другого тайму швидка триходівка Ткачук — Тивончук — Українець завершилася ударом останнього з меж карного майданчика. М’яч прийняла на себе поперечина. Через чотири хвилини Михайло Тивончук увірвався у штрафний майданчик. Його удар парирував воротар. Аби підтримати високі швидкості, Микола Філін провів заміни, які дозволили загострити гру. Не втримавши такого ритму, гості почали часто порушували правила. Одне з яких призвело до першого голу. На 72 хвилині Олександр Тодорович зупинив недозволеним прийомом Тараса Мельничука. Сам же постраждалий виконав штрафний. М’яч був посланий на дальню штангу, де Максим Морозенко у високому стрибку перестрибнув захисника і послав м’яч у ворота. Забитий гол активізував господарів та примусив гостей шукати щастя біля чужих воріт. Через п’ять хвилин Михайло Сергійчук та Марк Майдан організували швидку контратаку. Обігравши захисника та воротаря чернівчан, Марк Майдан бив у порожні ворота, але не влучив. Михайло Сергійчук намагався у падінні переправити м’яч у сітку воріт — не встиг. А вже за кілька хвилин у ворота чернівчан влетів другий м’яч. Неподалік штрафного майданчика збили Михайла Сергійчука. Пробити штрафний удар взявся Максим Морозенко. Після його удару м’яч зачепив когось із захисників і влетів у ворота Юрія Бахтіярова. Наприкінці матчу поблизу лінії карного майданчика збили Марка Майдана. Сам постраждалий пробив — вище воріт. Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу “Вереса” — 2:0.
Микола Філін, головний тренер “Вереса”:
— В сьогоднішньому матчі все вирішила швидкість. Чернівці — досвідчена команда, тому ми мали їх просто перебігати.
У турнірній таблиці ”Верес” піднявся на сьому сходинку — 24 пункти. Лідирує черкаське ”Дніпро” — 39 очок.
Результати решти ігор 18-го туру: ”Карпати-2” — ”Поділля-Хмельницький” — 1:1, МФК ”Миколаїв” — 0:1, ”Рось” — ”Єдність” — 1:0, ”Нафком” — ”Оболонь-2” — 2:0, ”Бастіон” — ”Нива” (Т) — 0:1, ”Княжа-2” — ”Дніпро” — 0:3, ”Нива” (В) — ФК ”Коростень” — 4:2.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору