Рівне:

Створення та просування сайтів

Трішки фарту не завадило б

Спорт 19-чер, 2008, 12:189 prov 1 313
У заключному домашньому матчі нинішнього сезону рівненський “Верес” приймав южноукраїнську “Енергію”. Господарі після двох нічийних результатів вийшли з непереборним бажанням перемогти, аби здобути першу перемогу у другому колі і змусити скептиків оновлення команди притихнути. На жаль, саме це велике бажання та якийсь злий фатум став на заваді.
Господарі досить непогано розпочали матч. Атаки накочувалися на ворота гостей, але довести до логічного завершення комбінації не вдавалося. Витримавши натиск господарів, гості відповіли атакою і заробили кутовий. Вже у другій атаці “Енергія” повела у рахунку. Розгубленістю захисту рівнян скористався Дмитро Зайко, який відправив м’яч у сітку воріт Василя Козіброди. Через кілька хвилин на ударній позиції був Ігор Ямборко, але Максиму Морозенку вдалося заблокувати удар. Футболісти “Вереса” швидко прийшли до тями після пропущеного голу й відповіли небезпечним моментом. Марк Майдан вийшов один на один з воротарем, пробив у дальній кут, але на шляху м’яча стала штанга. Господарі продовжували атакувати, змушуючи гостей все частіше порушувати правила. Найбільше діставалося найактивнішому у складі “Вереса” Марку Майдану. Загострюючи гру, він ішов уперед і захисники “Енергії” часто зупиняли гравця “Вереса” недозволеними прийомами. На 29 хвилині чергове порушення проти Марка Майдана. Удар Андрія Федорчука зі штрафного влучає у стінку. Наприкінці матчу на дальній удар наважився Олександр Дмитрук — повз ворота. На перерву команди пішли за мінімальної переваги гостей.
На старті другого тайму Микола Філін зробив дві заміни — вийшли Олександр Полончук та Олександр Любар. Через кілька хвилин останній мав нагоду відзначитися. Михайло Тивончук пройшов по флангу, зробив простріл, але удар Олександра Любара парирував воротар. На тринадцятій хвилині другого тайму гості залишилися в меншості. Ігор Ямборко отримав другу жовту картку, яка перетворилася на червону, і залишив межі футбольного поля. Господарі посилили натиск на ворота ”Енергії”. Дальній удар Андрія Жука воротар переводить на кутовий. На двадцятій хвилині Марк Майдан втратив стовідсоткову нагоду зрівняти рахунок — не зміг переграти воротаря. Через сім хвилин Марк Майдан фінтом уложив захисника і пробив у ближній кут — повз ворота. На 31 хвилині тайму захисники вкотре порушили правила проти Марка Майдана, але вже у штрафному майданчику. Суддя без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку. На жаль, штатний пенальтист “Вереса” Володимир Ткачук не зміг переграти Вадима Радіолу. Незабитий пенальті не зменшив атакуючого запалу господарів. Через хвилину Максим Морозенко завдавав удару головою після штрафного — вище воріт. Захопившись атаками, господарі ледь не отримали гол у контратаці. Дмитро Зайко вийшов один на один. Проте удар капітана гостей Василь Козіброда та захисники змогли заблокувати. Першим на підборі був Андрій Іртищев, який перекидав його у ворота — поперечина врятувала господарів. Наприкінці поєдинку у штрафний майданчик пройшов воротар ”Вереса” Василь Козіброда. На жаль, дивідендів з цього господарі не отримали.
Результати решти ігор 29-го туру: “Динамо-3” — “Буковина” — 1:2, “Нафтовик” — “Карпати-2” — -:+, “Нафком” — “Рось” — 0:2, “Арсенал” — “Княжа” — 0:3, “Нива-Світанок” — “Нива” — 0:2, “Поділля-Хмельницький” — “Єдність” — 2:0, ФК “Коростень” — “Оболонь-2” — 0:1.
Перед заключним туром “Верес” має в своєму доробку 28 очок і посідає тринадцяте місце у турнірній таблиці. Заключний матч рівняни проведуть у п’ятницю в Чернівцях проти місцевої “Буковони”. Наш суперник посідає четверте місце — 56 пунктів. Лідирує у чемпіонаті “Княжа” зі Щасливого — 74 пункти.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору