Рівне:

Створення та просування сайтів

На Млинівщині повісився 22-річний священик

Кримінал 26-вер, 2008, 14:479 prov 1 416
22-річного настоятеля храму села Радянське Млинівського району отця Василя знайшов повішеним його тесть у власному хліві. Як розповіла речник ЦГЗ УМВС України в Рівненській області Тамара Лисенко, кримінальну справу за даним фактом порушено не було, оскільки було зафіксовано суїцид.
Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, священик родом із Львівщини. Був двічі одружений. Дружина після отриманої звістки потрапила до лікарні. Вона теж намагалася отруїтись. Тамара Лисенко припускає, що причиною самогубства міг бути конфлікт на сімейному ґрунті.
Парафіяни ж храму та односельці шоковані від отриманої звістки, оскільки суїцид – один із семи страшних гріхів у християнстві. Священики припускають, що покійний випадково потрапив до лав духовної семінарії.
Однак, як повідомляє рівненський тележурналіст Олександр Курсик, який проводив власне журналістське розслідування, односельці стверджують, що напередодні якісь два невідомі чоловіки приходили подивитися до церкви, як він править, і пішли. Перед смертю священика загинув староста храму.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору