Рівне:

Створення та просування сайтів

Музична феєрія під назвою Скольмо

Актуально 03-жов, 2008, 09:389 prov 1 817
27 вересня поблизу смт Клевань у невеличкій „республіці” під назвою Скольмо відбулося закриття музичного сезону „Скольмо 2008”. Проходив фест у два етепи: з 18:00 до 22:00 народ розігрівали рок-гурти, а з 22:00 свою майстерність публіці демонстрували провідні діджеї Рівного та Луцька.
Музична феєрія під назвою Скольмо

Ті кілька сотень людей, які не пошкодували свого часу та грошей на відвідини, не залишилися у програші, а, навпаки — отримали заряд позитивної енергії, цілу зливу якісної музики та прекрасну можливість відірватися на повну.
Першим розігрівати публіку вийшов київський рок-гурт «YOUCRAINE», підхопили естафету рівненські хлопці з гурту „Вомбат”. Неможливо передати словами, що відбувалося з людьми під час виступу цих двох колективів. Народ просто шаленів. Ще більше розігріли публіку групи „Серцевий напад” та „Скольмо”, вони ж і закрили першу частину музичного фестивалю.
І ось настав довгоочікуваний момент для справжніх гурманів клубної музики: на сцені з’явився MC Black і запросив до пульта першого діджея цього вечора. Люди в очікуванні... „Нарешті” – прокричав хтось з-під сцени і на подіумі з’явився DJ Kaktuz з Рівного. Майже дві години драйвових треків подарував DI Kaktuz для своїх фанатів. Під його музику відривалася не лише молодь, а й люди старшого віку. А коли людина своєю музикою об’єднує різні покоління, то це, погодьтеся, заслуговує на повагу. Далі працювати за пультом настала черга луцьких діджеїв Subside та White fly. Кожен з них вніс свою родзинку у фестиваль. Особливо задоволеними залишилися ті дівчата, які приїхали з Луцька підтримати своїх улюбленців. Завершився фестиваль „Скольмо 2008” виступом двох рівненських діджеїв, імена яких Woodman та Ground. Проте народ не хотів завершення вечірки під відкритим небом, а тому чимало людей ще стояли під сценою та вимагали музики. Як би там не було, а одне можна сказати точно: музичний фест „Скольмо 2008” об’єднав чимало людей і подарував їм справжнє свято, у ході якого кожен мав можливість відійти від буденних проблем та прекрасно провести час.
Своїми враженнями про фестиваль у Скольмо поділився фронтмен цього вечора DJ Kaktuz:
- Сьогодні відбулася феєрична подія. Подібні фестивалі дарують свято не лише людям, а й самим артистам та діджеям. Дуже приємно, коли ти зі сцени своєю музикою приносиш задоволення не лише собі, а й усім присутнім людям. Ви самі все бачили, що відбувалося з публікою. Головне те, що сьогодні нам вдалося об’єднати людей, які люблять музику і вміють під неї відриватися.
Павло Невесенко,
Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору