Рівне:

Створення та просування сайтів

Пиво, олені і Скрябін

Актуально 04-чер, 2008, 17:569 prov 1 659
Розпочалося святкування з конкурсу випивання пива на швидкість серед дівчат. Ці змагання принесли масу задоволення чоловікам, які добряче насміялися з представниць слабшої статі. Реально розігрів своєю музикою глядачів гурт «Гуцули Каліпсо». Їхні пісні про таксистів, а особливо фінальна «Звезда» наповал порвали публіку. Не менш захоплюючим був виступ гурту «ТІК». Не залишилось Рівне і без хіту про оленів. Також глядачі мали змогу побачити на сцені людей, які допомогли Руслані перемогти на Євробаченні. Шоу-балет «Життя», здавалося, і в Рівному проламає сцену своїми «Wild dances».
І ось нарешті настав бажаний для глядачів момент – виступ Кузьми. Ведучий довго не міг докликатись VIP-персону цього вечора, і народ хвилин чотири без упину скандував: «Скрябін! Скрябін! Скрябін!» У виконанні Кузьми рівняни мали змогу послухати чи не всі його хіти. Розпочав свій виступ видатний шоумен піснею «Гламур». Публіка відразу ж завелася і ще гучніше почала підтримувати свого улюбленця. Продовжила виступ Кузьми не менш шалена пісня під назвою «Кольорова». За словами самого Кузьми, його дуже приємно вразило те, що всі його пісні рівненська публіка знає напам’ять. Також всі мали змогу відірватися на повну під пісні «Шкільна любов», «Ти мені не даєш», «Старі фотографії», «Якщо ти зрадиш, кохана», «Падай» та багато інших. Відпускати Кузьму зі сцени публіка явно не хотіла, однак все приємне колись закінчується. Наостанок гурт «Скрябін» подякував рівнянам за шалену підтримку і пообіцяв наступного разу ще раз дати тут концерт.
Загалом організація свята пройшла на доволі пристойному рівні, однак у кожній бочці меду є ложка дьогтю. Так, наприклад, не зрозуміло за що, журналістів вигнали з прес-ложі через те, що якийсь п’яненький гість свята почав «бушувати».
Гурт «Гуцули Каліпсо»:
— В 2008 році вийшов у світ наш найкращий альбом, пісні з якого ми представляли рівнянам. Дуже сподобалося саме місто, дуже класна публіка, дуже кулова підтримка. Все це дало нам сьогодні дуже великий заряд енергії. Думаю, що у майбутньому ми повернемося сюди і подаруємо цьому прекрасному місту декілька нових пісень.
Гурт «ТІК»:
— В Рівному ми вже не вперше і кожен раз нас тепло тут приймають. Сьогодні все було класно. Дуже задоволені, що також вклали свою частинку у свято «Львівського» пива.
Кузьма, «Скрябін»:
— Я просто обалдєв від сьогоднішнього народу. Така шалена підтримка, стільки багато людей і всі несамовито підтримують тебе. Я вже й не пам’ятаю, коли востаннє так драйвово відривався на сцені. Я колбашусь від міста Рівне.
Павло Невесенко,
Рівне.
Схожі новини
Коментарі - всього 2

ніХто 08-чер, 12:43

Гарне свято особливо в день захисту дітей .
Молоді дівчата напившись пива нароблять на пяну голову дітей з неменьш пяними хлопцями , народять розумово відсталих дітей , поздають в дитячі будинкі і на ступного разу будем відриватись з попзірками на благодійному концерті за підтримки ще якоїсь алкогольної торгової макри .
За останій місяць це другий день пива . Як хтось гарно дбає про наше майбутнє .

prov 10-чер, 14:25

no
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору