Рівне:

Створення та просування сайтів

Торговельно-розважальний центр, караоке, Козловський та Лобода

Головна 28-сер, 2008, 10:069 prov 1 972
Торговельно-розважальний центр,   караоке, Козловський та Лобода

Розпочалося святкування з урочистого відкриття торгово-розважального комплексу. А культурно-масова програма стартувала з марафону на кращий дитячий малюнок на асфальті, продовжило її шоу велосипедистів-екстремалів. Вже втретє рівняни побачили у своєму місті всенародну гру “Караоке на майдані” на чолі з Ігорем Кондратюком. Попри всі свої обіцянки більше не приїжджати до Рівного, Ігор все-таки знову завітав до нашого міста. Щоб ще більше підняти настрій народу, після кораоке відбулася рольова гра з глядачами під назвою “Свято пива”.
З сьомої вечора розпочиналося найцікавіше – виступи різноманітних музичних колективів. Звичайно ж, що виступ івано-франківського гурту “Ананас” не зібрав велику аудиторію, тому що головними зірками цього вечора були переможець першого проекту “Шанс” Віталій Козловський та екс-солістка “Віа-Гри” Світлана Лобода. Проте перед їхніми виступами на сцену вийшов танцювальний колектив „Лайт” та рівненський гурт “Етно XL”.
І ось настав довгоочікуваний момент: на годиннику 20.00, а значить на сцену має вийти Віталій Козловський, однак ще півгодини народ стояв і з нетерпінням чекав. Якби ви тільки бачили і чули, скільки дівчат запищало, коли Віталій все-таки вийшов на сцену. У виконанні Віталія народ міг послухати всі його найкращі пісні, а саме: “Красота разлука”, “А небо плаче грозами”, “Ти моя”, “Нерозгадані сни”, “Знаєш”, “Шекспір” та ін. Завершив же виступ Віталій Козловський піснею “Пінакалада”. Скільки б не критикували творчість Козловського, а він все-таки вміє завести публіку.
Додав шику до святкування виступ Світлани Лободи. Як тільки вона вийшла на сцену, всі її зустріли так само гучно, як і Віталія Козловського, проте цього разу сильніше пищали представники сильнішої статі. “Ангел”, “Мішка”, “Мужчина” та ще декілька нових композицій прозвучали цього вечора у виконанні Світлани Лободи. Завершилася програма святкування феєрверком. Цього дня дві сторони отримали те, що хотіли: люди змогли чудово провести день, побачити відомих зірок нашої естради, а інша сторона, тобто керівництво “Чайки”, отримало потенційних клієнтів.
По завершенні святкування кореспондентові “Провінційки” все-таки вдалося почути декілька слів від Віталія Козловського:
— У вашому місті дуже добра атмосфера, мені також дуже сподобалася рівненська публіка. Щодо моїх планів на майбутнє, то сказати щось однозначно не можу. Є, звичайно, бажання писати нові пісні, знімати кліпи, але на цей час я поки що в роздумах.
Павло НЕВЕСЕНКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору