Рівне:

Створення та просування сайтів

Два Миколи – одна пермога

Актуально 11-чер, 2008, 20:239 prov 1 800
Хоча й зйомка передачі мала відбутися о 12 годині дня, уже з дев’ятої всі місця „на майдані” були зайняті. Сам же Кондратюк запізнився на півтори години, чим дуже розізлив народ, адже в таку спеку вистояти чотири з половиною години таки тяжко. Більше десяти людей просто зомліли і довелося викликати швидку. Тривалий час знімальна група не могла налаштувати мікрофон і ще сорок хвилин люди знемагали на сонці.
Нарешті все для зйомки було готове і Кондратюк разом з рівнянами заспівав гімн „Караоке”. Продюсер телепроекту був приємно здивований співучістю наших земляків. Щоб вибрати гравців у другий тур, Кондратюк запропонував усім виконати хіт Кузьми зі «Скрябіна» „Шкільна любов”, адже зйомка відбувалася у записі і сама передача вийде в ефір 22 червня, а тоді відбудуться шкільні випускні. Тривалий час так і не могли відібрати чотирьох людей для гри у другому турі, проте в кінцевому результаті туди потрапили два хлопці та дві дівчини. Отож, Кондратюк добився певної рівноваги.
Першою на сцену вийшла дівчина Катя, яка виконала пісню Гайтани „Самотня боса”. Другим продемонстрував свої співочі дані Микола Коваль. У його виконані прозвучала пісня Олександра Пономарьова „Серце”. Після цього підкорювати рівненську публіку взялася студентка Дубенського гуманітарного коледжу Мар’яна. Вона виконала пісню під назвою „Милий”. Останнім втрутився в боротьбу за вихід у фінал ще один Микола.
На думку публіки, представники сильної статі мали кращі вокальні дані, тому до фіналу пробилися два Миколи, а дівчата, отримали всього лиш яйця. Першим у фіналі почав виступати Микола Цехановський. „Пінакалада” Віталія Козловського у його виконані дуже причарувала практично всіх дівчат, які зібралися цього дня на „Караоке”. Заключна пісня у фіналі була за Миколою Ковалем. „Ні обіцянок, ні пробачень” — саме ця пісня прозвучала у межах конкурсу. Під час підрахунку грошей для рівнян з піснею „Я не герой” виступив переможець другого проекту „Шанс” Сашко Воєвуцький.
І ось настав довгоочікуваний момент – підведення підсумків. Микола Цехановський зібрав 994 гривні, а інший Микола, який Коваль, отримав від народу лише 221 гривню. Отож, першу перемогу у грі „Караоке на майдані” у Рівному здобув студент Рівненського технічного коледжу Микола Цехановський.
Павло Невесенко,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору