Рівне:

Створення та просування сайтів

Нетеплий прийом у Южному

Спорт 09-жов, 2008, 14:519 prov 1 201
Нетеплий прийом у Южному

У суботу стартував чемпіонат України з баскетболу серед команд суперліги. Через різні чвари, непорозуміння та особисті амбіції нинішній баскетбольний сезон проходить за двома сценаріями — ФБУ та новоствореної УБЛ. В першій, де виступає БК-93 “Пульсар”, за нагороди борються вісім колективів, в іншій — десять. Такий розвиток подій пішов тільки на біду баскетболу України. Але нічого не вдієш — маємо те, що маємо.
У стартовому матчі БК-93 “Пульсар” завітав до Южного, де зустрівся із місцевим “Хіміком”. Початок був за гостями — перемога у першій десятихвилинці 21:20. Різниця могла б бути ще більшою, якби не дитячі помилки рівнян в останню хвилину чверті. До перерви „пульсарівці” досить пристойно виглядали на майданчику южненців, а от у другій половині матчу господарі збільшили відрив. Усі намагання підопічних Михайла Переверзія переломити хід матчу ні до чого не призвели. Фінальний свисток зафіксував остаточний рахунок на користь “Хіміка” — 98:81 (20:21, 27:22, 30:19, 21:19).
У господарів найбільше очок набрали Джексон — 15, Кольченко — 14, Фамутімі — 13, Келлі — 11. Серед гостей відзначилися: Дяпа — 23 очки + 10 підбирань, Брянцев — 20, Дубнюк — 10, Улянко — 9, Шемосюк та Дятловський — по 8, Рябінін — 5, Артимович — 3.
Михайло Переверзій, наставник БК-93 “Пульсар”:
— Результат матчу не закономірний. Я передивився гру і можу сказати — южненці не виграли, це ми програли. Добре відіграли у першій чверті, непогано боролися у другій. Після перерви на майданчику точилася рівна боротьба. Проте використавши наші помилки, господарі перемогли. Цим же ми відповісти не змогли. Упродовж гри було видно, що через травму не повністю готовий Дубнюк, не брав участі через пошкодження Бєлов, не найкраще виглядав Улянко, не продемонстрував свої снайперські якості Дятловський. До цього додати помилки в захисті — і ось результат. Надто багато помилок у захисті, яких не повинно бути у команди суперліги. Будемо працювати. Несподівано порадував нас Дяпа. Дай Бог, аби він постійно демонстрував таку гру. Непогано себе зарекомендував Брянцев. Чемпіонат розпочинається — будемо боротися у кожному матчі й намагатимемося радувати своїх вболівальників.
Дублери БК-93 „Пульсар” поступилися 40:139. Результати решти ігор: „Сумихімпром” — МБК ”Миколаїв” — 84:79, „Азовмаш” — БК „Полтава” — 83:72, БК „Київ” — БК „Донецьк” — 70:67.
Вчора БК-93 “Пульсар” провів перший поєдинок розіграшу Кубка України з баскетболу. У Вінниці рівняни помірялися силами з “Вінницькими зубрами” і перемогли 83:71. У другому турі чемпіонату України БК-93 “Пульсар” в суботу вдома прийматиме БК “Полтава”. Матч між основними складами відбудеться о 16 годині, а між дублерами – о 18 годині.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Lobanovskiy 17-жов, 12:01

am
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору