Рівне:

Створення та просування сайтів

Кандидати, на старт!

Суспільство 09-жов, 2008, 14:579 prov 1 210
Кандидати, на старт!

Першого жовтня у Рівному стартували виборчі перегони. За титул міського голови вийдуть змагатися чимало відомих і не дуже осіб. Переможця виборчих перегонів, рівняни визначать 30 листопада.
Один з перших, хто заявив, що претендуватиме на посаду міського голови — лідер обласної УНП, голова фракції цієї партії в облраді Василь Червоній. Його конкурентами від влади стануть два заступники покійного міського голови Віктора Чайки. Це – Світлана Богатирчук-Кривко (Народний блок Литвина) та Сергій Васильчук („Наша Україна”).
Як пояснив Хомко, його безпартійність допоможе при формуванні команди та поведенні необхідних рішень ефективно домовлятися із більшістю політичних сил”.
Для нього ці перегони будуть вже другими, адже 2006 року він з 24 відсотками посів друге місце після Віктора Чайки.
Найпотужніша на теренах Рівненської області політична сила Прем’єр-міністра — БЮТ — свого кандидата в мери не має. БЮТівці обіцяють визначитися 9 жовтня. Перша така їх спроба визначитися з кандидатом провалилася через жорстку конкуренцію між групами впливу всередині блоку.
З неофіційних джерел відомо, що ймовірним кандидатом на цю посаду міг бути колишній керівник ВАТ «Рівнеазот» Віктор Колесник. Однак, у верхах за нього не вдалося домовитися впливовим лобістам.
Рівненський осередок Партії регіонів підтримуватиме на посаду міського голови колишнього керівника облдержадміністрації Миколу Сороку. Цікаво, що поборотися за крісло мера хоче ще один регіонал — депутат міськради, головний лікар ТзОВ «АРЦТ +» Михайло Кирилов.
Очікується, що конкуренцію основним кандидатам складе директор „Рівнеоблводоканалу” Володимир Хомко. Для нього ці перегони будуть вже другими, адже 2006 року він з 24 відсотками посів друге місце після Віктора Чайки.
Документи подав і молодий (30 років) приватний підприємець Олег Хижняк, якому належить ресторан «Гламур» та ще кілька закладів громадського харчування.
Очевидно, що в бюлетенях будуть прізвища бізнесмена Анатолія Пєхотіна, колишнього заступника голови Костопільської райдержадміністрації, лідера рівненських „зелених” Ігоря Грубого та першого заступника голови Рівненської райдержадміністрації, представника Партії Захисників Вітчизни СергіяПодоліна.
З несподіваних кроків потенційних кандидатів на мерське крісло — відмова балотуватися Сергія Луценка („Народна Самооборона”) — старшого брата міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Самоусунення Сергій Луценко мотивує тим, що є достойніші кандидатури та безліч випадкових людей.

Сергій Багряний,
Рівне.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

rus-de-fakto 21-жов, 11:46

Глядя на этот беспредел, невольно задаешься вопросом: а зачем нам вообще нужны прокуратура (обычная и природоохранная), районные и областные администрации, МВД (с УБОПом и УБЭПом), СБУ, природоохранная инспекция и т.д.? Зачем мы кормим за счет своих налогов всю эту прорву бездельников, неспособных уберечь от криминального захвата главное достояние украинского народа – его землю?
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору