Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 24-жов, 2008, 09:589 prov 1 143
У спорткомлексі НУВГП відбувся чемпіонат області з гирьового спорту серед чоловіків (двоборство) та жінок (ривок). У змагання, взяли участь 52 спортсмени з Дубенського, Острозького, Рокитнівського, Сарненського районів та Рівного. Переможцями серед жінок стали: до 60 кг — Катерина Бугай (НУВГП), до 70 кг — Оксана Малиновська (НУВГП), до 70+ кг — Ольга Бондар (НУВГП), а серед чоловіків: до 60 кг — Назарій Абрамович (Сарненський район), до 65 кг — В’ячеслав Житнюк (НУВГП), до 70 кг — Олексій Котвинський (Дубенський район), до 75 кг — Іван Хомедюк (Дубенський район), до 80 кг — Іван Макаренко (НУВГП), до 90 кг — Олександр Поперечний (НУВГП), 90+ — Руслан Костюкевич (НУВГП).
***
П’ять команд з Рівного, Чернівців та Львова змагалися за відкритий Кубок області з бейсболу серед юнаків та дівчат 1995 року народження і молодших. Перемогу здобули господарі — команда “Західний вогонь”. Друге та третє місця — у спортсменів ЗОШ №8 та ЗОШ №1.
***
Збірні команди областей змагалися у Березному на чемпіонаті України з важкої атлетики. Першими в загальнокомандному заліку фінішували спортсмени Донецької області. На другому — представники Рівненської області, на третьому — Луганська область.
***
Набирає обертів дитячо-юнацька футбольна ліга України, де виступає два представники Рівненщини. У вищій лізі в чотирьох вікових групах грає костопільський КОЛІПС-”Штурм”. Найкраще тут йдуть сімнадцятирічні футболісти, які разом із львівськими „Карпатами” ділять 3-4 місця (18 очок). Шістнадцятирічні з чотирма пунктами посідають восьму сходинку. Наймолодші (15-та 14-річні) мають однакові показники — дев’яті місця, набравши по три очки. В останньому турі костопільчани грали із ровесниками з Володимир-Волиньска „BRW-Вік”. Перемогли лише старші, три інші команди програли.
Двічі поступилася команда „СДЮШОР-Верес” МФК „Ковель” у першій лізі ДЮФЛ. Обидва наші колективи мають у своєму доробку по вісім очок. Проте сімнадцятирічні посідають шосте місце, а п’ятнадцятирічні — восьме.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору