Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 19-кві, 2007, 19:039 prov 1 247
***

Відбулися матчі в першій лізі першості України з баскетболу в боротьбі за 1-8 місця. На жаль, обидва представники Рівненщини поступилися: ”Дніпро-Азот” — БК-93 ОШВСМ-РЕГІ — 80:53 та 87:76, ”ХНУРЕ-Радіотехнік” — БК-93 ОШВСМ-РЕГІ — 93:86 та 93:90, ”Донецьк” — БК ”Сарни” — 66:54 та 99:60, ДУЕП — БК ”Сарни” — 89:73 та 65:50. Серед восьми команд сарненчани посідають п’яте місце, а рівняни — восьме.



***

Матчі чергового туру чемпіонату Західного регіону рівненський БК “Сузір’я-НУВГП” проводив у Миколаєві проти місцевого МБК “Миколаїв-НУК” і двічі переміг. Першого ігрового дня був зафіксований рахунок 75:48 (найкращою у рівнянок була Ганна Єремейчук — 24 очки, 20 підборів і чотири блок-шоти), а наступного — 63:50 (і знову не було рівних Ганні Єремейчук — 20 очок, 9 підборів, три блок-шоти). Після десяти ігор БК “Сузір’я-НУВГП” (тренери Валерій Жартун та Володимир Кисіль) набрав 18 очок і за втраченими очками лідирує (команди-учасниці провели різну кількість ігор).



***

Двома матчами розпочався розіграш Кубка області-2007. В одній шістнадцятій фіналу перемоги здобули гості: ”Хлібодар” (Сарни) — ”Штурм-МЕГУ” (Рівне) — 0:3 та СП ”Воловикова” (Горбаків) —”Волинь-Цемент” (Здолбунів) — 0:3. Решта поєдинків пройшли у середу. Переможець визначиться за результатами однієї гри. Жеребкування відбудеться 19 квітня.



***

Поразка та нічия — так стартували у весняній частині чемпіонату України серед студентських команд футболісти команди ”Штурм-МЕГУ”. У Києві підопічні Миколи Філіна поступилися 0:1 ”Легпрому”, а вдома розійшлися внічию 0:0 з тернопільським ”Буревісником”.



***

Поновилися поєдинки дитячо-юнацької футбольної ліги України. У першій лізі серед п’ятнадцятирічних у п’ятій групі впевнено лідирує рівненська команда СДЮШОР-”Верес”, яка перемогла копиченську ”Надію” — 4:1, а березнівський ”Случ” (десяте місце — чотири очки) здолав івано-франківську ”Сігуенью” — 2:1. У сьомій групі костопільський КОЛІСП-”Штурм” на виїзді виграв у білоцерківської ”Зміни-Арсенал” — 3:0. Старші футболісти зіграли так: СДЮШОР-Верес розійшовся миром з ”Надією” — 1:1 і залишається на першому місці — 26 очок. ”Случ” виграв 1:0 у ”Сігуеньї” — 1:0, але посідає останнє місце — 5 очок. У сьомій групі костопільчани розійшлися миром 1:1 із ”Зміною-Арсеналом” і перебуває на другому місці — 21 очко.



***

В обласному центрі відбувся Кубок Рівного з легкої атлетики. У змаганнях взяла участь 31 команда з України, Білорусі та Молдови. Господарі вибороли дванадцять золотих медалей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору