Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 21-вер, 2006, 12:129 prov 1 385
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
Відбулися матчі чергового, п’ятнадцятого, туру чемпіонату області з футболу у першій лізі. Беззмінний лідер змагань оржівський “ОДЕК” нарешті зміг стартувати у другому колі і провів дві гри. В обох матчах підопічні Григорія Шаламая здобули чергові перемоги і зміцнили свою лідируючу позицію. Спочатку “ОДЕК” минулої середи здолав дубровицьку “Горинь” з рахунком — 1:0 (юнаки зазнали технічної поразки -:+), а у неділю у Радивилові переграли одного з претендентів на медалі “Сокіл” — 2:0 (юнаки 1:1).
Результати матчів п’ятнадцятого туру: “Варіант” (Кузнецовськ) — “Маяк” (Сарни) — 0:1 (юнаки 0:1), “Водник” (Рівне) — “Полісся” (Рокитне) — 1:0 (-:+), “Горинь” (Дубровиця) — “Волинь-Цемент” (Здолбунів) — 1:2 (1:1), “Хімік” (Рівне) — “Случ” (Березне) — 3:1 (4:0), “Ізотоп” (Кузнецовськ) — “Енергія” (Володимирець) — 2:2 (3:1).
“ОДЕК”, з 37 очками, впевнено очолює турнірну таблицю. При цьому оржівці мають дві гри в запасі. Далі йдуть сарненський “Маяк” та здолбунівський “Волинь-Цемент” у яких по 29 очок. По 24 у радивилівського “Сокола” та кузнецовського “Ізотопа”.
В списку кращих бомбардирів лідирує володимирчанин Віталій Брикса. Відзначившись минулого туру за свою команду, він збільшив свій доробок до 15 забитих м’ячів.

* * *
Напружена боротьба за медалі триває у другій лізі першості області. У середу зустрічалися претенденти на нагороди “Буран” (Синів) та “Штурм-КОЛІСП” (Костопіль). Результативна гра завершилася нічиєю 3:3. У неділю “Буран” знову зіграв у нічию, а конкуренти, “Славія” та “Штурм-КОЛІСП” добилися перемог. Таким чином лідирує у першості “Славія” з Омеляни — 35 очок. На п’ять менше у костопільчан, 29 очок у “Бурана” і гра в запасі.

* * *
Відбулися матчі другого туру першості дитячо-юнацької футбольної ліги, в якій беруть участь три клуби Рівненщини у двох вікових групах. У п’ятій групі U-17 у Рівному СДЮШОР-“Верес” перміг МФК “Ковель” — 2:0, а “Случ” з Березного вдома приймав копиченську “Надію”. У сьомій групі “КОЛІСП-Штурм” з Костополя у Вінниці розійшовся миром з “Нивою”. Молодші футболісти (вікова група U-15) зіграли так: СДЮШОР-“Нива” — “КОЛІСП-Штурм” — 2:0, СДЮШОР-“Верес” — МФК “Ковель” — 0:0. “Случ” приймав “Надію”.

* * *
Створена Рівненська обласна федерація греко-римської та вільної боротьби. Установча конференція відбулася у Костополі за участю голови обласної ради Олександра Данильчука, майстра спорту СРСР з греко-римської (класичної) боротьби. Президентом федерації обраний Олексій Корунов, Почесним Президентом — голова обласної ради Олександр Данильчук.

* * *
З травня по вересень проходив чемпіонат України з бейсболу серед команд вищої ліги, дивізіон “Б”. Рівненська команда “Західний вогонь – ОК ДЮСШ “Колос” у вісімнадцяти іграх здобула шістнадцять перемог і зазнала двох поразок, що дозволило вибороти перше місце і здобути єдину путівку у дивізіон “А”. Наступного року наша команда виступатиме в еліті українського бейсболу.

* * *
За результатами чемпіонату України розпочалися змагання Кубку України з бейсболу. Через відмову донецького “Спартака” грати з рівнянами у 1/8 фіналу, підопічні Володимира Судимака потрапили відразу у чвертьфінал. 16-17 вересня на стадіоні наша команда зустрічалася із столичним клубом “Атма”. Господарі впевнено перемогли киян 12:10 та 20:10 і вийшли у півфінал. 23 та 24 вересня у Рівному у півфіналі Кубка “Західний вогонь – ОК ДЮСШ “Колос” прийматиме команду “Квінт” з Тирасполя.

* * *
Ігор Гуцалюк виборов дві медалі на чемпіонаті Європи з кікбоксингу, який відбувся в Іспанії. У розділі косікі рівнянин став чемпіоном, а у фул-контакті посів третє місце. Готували Ігоря до змагань Ростислав Саєнко та Юрій Марчишин.

* * *
У австрійському Зальцбурзі стартував чемпіонат світу з велоспорту, в якому змагатимуться спортсмени з 58 країн світу. У складі української команди в Зальцбург відправилися 39 спортсменів. Серед них представники Рівненщини Сергій Гончар та Ольга Полховська.

* * *
У Сімферополі десять кращих стрільців України виборювали Кубок України зі стрільби пневматичною зброєю. Змагання проводилися впродовж двох днів, коли учасники двічі стартували у стрільбі з 10 метрів з пістолета. Рівнянин Олег Омельчук двічі був перший.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору