Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 28-вер, 2006, 15:109 prov 1 524
Відбулися матчі чергового, шістнадцятого туру, чемпіонату області з футболу у першій лізі. Претенденти на нагороди впевнено здобули свої чергові перемоги. Особливо це стосується лідера змагань оржівського “ОДЕКа”, який вдома просто поглумився над рівненським “Водником” — 11:0 (юнаки — +:-). Підопічні Григорія Шаламая — єдина команда, яка не зазнала гіркоти поразок у чемпіонаті. Два очки, які втратила команда, відібрали вдома у першому колі саме студенти водного університету. Помста виявилася жахливою. У Здолбунові стрічалися претенденти на срібні нагороди. Місцевий “Волинь-Цемент” повністю переграв радивилівський “Сокіл” — 7:2 (5:0), чим збільшив свої шанси на друге місце і значно зменшив шанси гостей. Ще один претендент на медалі сарненський “Маяк” вдома здолав рівненський “Хімік” — 2:0 (2:2).
Результати решти матчів: “Ізотоп” (Кузнецовськ) — “Полісся” (Рокитне) — 4:0 (2:1), “Случ” (Березне) — “Горинь” (Дубровиця) — 3:0 (4:0), “Енергія” (Володимирець) — “Варіант” (Кузнецовськ) — 1:2 (2:0).
Лідирує у чемпіонаті “ОДЕК” — 43 очки. Здолбунівці посідають другу сходинку — 35 очок, у сарненчан — 32.

* * *
У другій лізі лідери здобули чергові перемоги. “Штурм-КОЛІСП” з Костополя переміг сарненський “Олімп” — 5:1, “Славія” з Омеляни перемогла костопільський “Горизонт” — 4:2, “Буран” (Синів) здолав ФК “Квасилів” — 3:1. Продовжує лідирувати у першості “Славія” — 38 очок, на п’ять менше у “Штурм-КОЛІСПа” і 32 очки у “Бурана”.

* * *
Поступившись у фіналі міжнародного турніру з гандболу “Кубок Полісся” серед дівчат 1991-1992 року народження столичній команді 8:13 перша команда Рівного посіла друге місце. Третє вибороли юні спортсменки з Ужгорода, які перемогли одноліток із Санкт-Петербурга — 13:10. У змаганнях взяли участь вісім команд з України, Росії та Польщі. Турнір проходив на майданчику ДЮСШ-4 впродовж трьох днів.

* * *
П’яте місце посіли рівненські міні-футболісти на Молодіжних спортивних іграх України. У фінальних матчах, які відбулися в Одесі, підопічні Віталія Засморжука та Юрія Баховського поступилися харків’янам — 1:3, киянам — 4:5, перемогли у херсонців — 8:3, ужгородців — 5:2 та харків’ян — 5:0. У підсумку нашу збірну випередили представники Харківської, Запорізької, Одеської областей та Києва. Кандидатами до молодіжної збірної стали Святослав Кравчук, Олександр Басіч, Володимир Сондак та Дмитро Жовтун.

* * *
Рівнянин Андрій Кравець та Артем Качановський поділили місця з другого по п’яте у першій лізі чемпіонату України з гри ГО у Києві. Таким чином, рівняни здобули право змагатися у вищій лізі, до якої входить вісім найсильніших гравців країни. Між іншим, 13-річний Качановський є наймолодшим гравцем за всю історію вітчизняної вищої ліги.

* * *
Турнір з футболу серед працівників засобів масової інформації “ КУБОК KALGANOFF” розпочався у суботу. На футбольному полі обласного ліцею-інтернату першого ігрового дня команда “Радіо Трек” перемогла команду бізнес-довідки “063”, а працівники Рівненського державного телебачення були сильнішими за команду “Радіо Мелодія” — 4:3. У неділю команда “Рівне Вечірнє” поступилася працівникам “Мелодії” — 0:3. У інших матчах зафіксовані такі результати: “063” — “РОДТРК” — 3:2, “Регіон-медіа” — “РадіоТрек” — 1:4. Наступні ігри чемпіонату відбудуться у суботу 30 вересня та неділю 1 жовтня.

* * *
У півфіналі припинила виступи у Кубку України з бейсболу рівненська команда “Західний вогонь – ОК ДЮСШ “Колос”. У суботу та неділю підопічні Володимира Судимака не змогли здолати команду “Квінт” з Тирасполя і двічі поступилися 3:13 та 8:9.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору