Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 08-чер, 2006, 10:559 prov 982
Команда “Євро-Вена” зі Смиги здобула право виступати у фіналі турніру “Шкіряний м’яч” серед команд 1995 року народження. У зональному турнірі, що проходив у Смизі, підопічні Олега Філика випередили представників Києва, Київської та Чернігівської областей.

* * *
Продовжує безпрограшну серію оржівський “ОДЕК” у чемпіонаті області з футболу. У шостому турі підопічні Григорія Шаламая перемогли у Рокитному місцеву команду “Полісся” — 2:0 і набрали вісімнадцять очок. У решті зустрічей обійшлося без сенсації: “Ізотоп” — “Варіант” — 3:0, “Енергія” — ”Хімік” — 2:1, “Маяк” — “Горинь” — 2:1, “Случ” –“Сокіл” — 0:3, “Волинь-Цемент” — “Водник” — 4:1.
У другій обласній лізі були зіграні три матчі: “Будівельник” — “Квасилів-Будьмо” — 2:0, “Олімп” — “Буран” — 1:2, “Дубно-Альт” — “Славія” — 0:1.

* * *
Рівненська баскетбольна команда “Сузір’я” стала чемпіоном Західного регіону України серед дорослих. У фіналі чотирьох, який проходив в Івано-Франківську, вихованки Валерія Жартуна у півфіналі обіграли команду Вінницького державного педагогічного університету 77:56, а у фіналі виграли у господарок — баскетболісток Прикарпатського національного університету — 77:68. Найбільше очок у фіналі здобула Ганна Єремейчук (ЗОШ №28), яка стала кращим гравцем першості.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору