Рівне:

Створення та просування сайтів

Сарненчани стали номінальними лідерами

Спорт 31-травня, 2007, 19:179 prov 1 880
Область

Сарненчани стали номінальними лідерами


Лише одна команда у чемпіонаті області з футболу у першій лізі йде без втрат очок. Маючи гру у запасі, сарненський ”Маяк” набрав п’ятнадцять очок з п’ятнадцяти можливих. Стовідсотковий результат до шостого туру мав чинний чемпіон області — оржівський ”ОДЕК”. У Костополі підопічні Григорія Шаламая втратили два очки, зігравши внічию із ”Штурмом-МЕГУ”.

Господарі на дванадцятій хвилині вийшли вперед, гол на свій рахунок записав Іван Петрович. Наприкінці зустрічі Олег Кучер відновив рівновагу. Проте на більше не вистачило часу. Найнапруженішим став поєдинок у Кузнецовську, де місцевий ”Ізотоп” приймав сарненський ”Маяк” і поступився 0:1. Вирішальний гол провів на 34 хвилині Анатолій Борейчук. На двох команди заробили аж вісім жовтих карток! У рівненському дербі між ”Хіміком” та ””Водником” сильнішим були ”азотівці”. На три голи господарів, відзначилися Сергій Кулініч (42 хвилина), Віктор Конончук (66), Серго Горнакашвілі (81), студенти відповіли двома — Вадим Панас (36) з пенальті та Віктор Панасюк (62).

Несподіваної поразки у Володимирці зазнав сарненський ”Сокіл”. ”Енергія” здобула перші очки, вигравши 4:2. Команда ”Буран-Славія” вдома не знайшла протидію здолбунівській команді ”Волинь-Цемент”. На три голи гостей (відзначилися Олександр Довгалець-старший на 12 хвилині з пенальті та 68 з гри та Богдан Савчук на 30) господарі відповіли одним — Сергій Романчик відзначився на 64 хвилині. Березнівський ”Случ” по голу забив у кожному таймі (відзначилися Богдан Городнюк 29 хвилина та Олександр Радчук 50) і здобув перемогу над кузнецовським ”Варіантом” — 2:0. На 80 хвилині гості втратили можливість скоротити рахунок — не реалізував пенальті Василь Кузьмич.

Результати ігор: ”Ізотоп” — ”Маяк” — 0:1 (юнаки — 2:1), ”Хімік” — ”Водник” — 3:2 (+:-), ”Штурм-МЕГУ” — ”ОДЕК” — 1:1 (1:0), ”Случ” — ”Варіант” — 2:0 (0:0), ”Буран-Славія” — ”Волинь-Цемент” — 1:3 (1:3), ”Енергія” — ”Сокіл” — 4:2 (2:1).

”ОДЕК” продовжує лідирувати у чемпіонаті — 16 очок після шести турів. У доробку сарненчан — 15 пунктів та гра у запасі. На третьому місці з тринадцятьма очками рівненський ”Хімік”.

У другій лізі пройшли поєдинки п’ятого туру: ФК ”АМАКО-Гоща” — ”Полісся” (Рокитне) — 3:1, ”Горинь” (Дубровиця) — ФК ”Квасилів” — 4:0, ”Будівельник” (Кузнецовськ) — ”Горизонт” (Костопіль) — 3:1, ФК ”Спартак” (Дубно) — ”Олімп” (Сарни) — 0:2. Тут лідирує ”Горинь” — 12 очок. По дев’ять набрали ФК ”Вельбівне” та ”Олімп”. Юнаки зіграли матчі третього туру: ”Зірка” (В. Житин) — ”Горинь” (Дубровиця) — 1:3, ”ДЮСШ-Колос” (Млинів) — ДЮСШ (Костопіль) — 3:1, ФК ”Гоща” — ”Рівень-Верес-2” (Рівне) — 2:0, ”Полісся” (Рокитне) — ”Спартак-Альт” (Дубно) — 3:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору