Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 14-вер, 2006, 11:269 prov 897
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
Черогову перемогу у кваліфікаційному турнірі до Євро-2007 здобула збірна України. У Києві вона впевнено перемогла болгар 92:61. Одним з найактивніших на майдачнику був вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук. За 25 хвилин він набрав 14 очок, зробив сім підборів та поставив три “блок-шоти”.

* * *
Не мали жодних проблем спідвеїсти “Рівне-Україна” у гонці із командою “Меткор” (Стерлитамак) в рамках міжнаціональної (російської) спідвейної ліги — 66:24. Найбільший доробок у складі господарів у Віктора Гайдима — 12 очок. Приймаючи аутсайдера (жодної перемоги у доробку) головний тренер “Рівне-України” Віктор Гайдим дав змогу поїздити юним гонщикам.

* * *
Чергову перемогу здобув Андрій Карпов. Цього разу український гонщик, який минулого року виступав за рівненську команду, став чемпіоном Росії серед юніорів в складі октябрського “Лукойла”. Переможці набрали 52 очки і на 18 очок випередили “Салават”, на третьому місці СТМК “Турбіна” — 21. Червоноградець привіз 15 очок з 15 можливих.

* * *
Дружно втратили очки у чотирнадцятому турі чемпіонату області з футболу переслідувачі лідера “Маяк” (Сарни) та “Сокіл” (Радивилів). Сарненці вдома не змогли зламати захист кузнецовського “Ізотопа” — 0:0 (юнаки 1:2), а радивилівці нічого не вдіяли із рівненським “Водником” — 0:0 (-:+).
Результати решти ігор: “Полісся” (Рокитне) — “Енергія” (Володимирець) — 0:3 (0:0), “Волинь-Цемент” (Здолбунів) — “Хімік” (Рівне) — 2:1 (3:1). Шостого вересня відбулася перенесена гра між “Хіміком “та “Водником” — 0:0.
Оржівський “ОДЕК”, який жодного матчу не провів у другому колі, продовжує лідирувати із 31 очком. У “Маяка” та “Волинь-Цемента” — по 26, на два менше у “Сокола”.

* * *
За крок до фіналу Кубка України з футболу серед аматорських команд зупинився оржівський “ОДЕК”. У повторній грі (перша у Кам’янка-Бузьку завершилася перемогою “Карпат” — 2:1) півфіналу підопічні Григорія Шаламая зазнали нищівної поразки — 0:4.

* * *
Стартувала дитячо-юнацька футбольна ліга України. У першій лізі Рівненщину у двох вікових групах представляють команди Рівного, Костополя та Березного. Серед п’ятнадцятирічних у сьомій групі “КОЛІСП-Штурм” (Костопіль) поступився команді з Білої Церкви “Зміна-Арсенал” 1:2, а в п’ятій групі СДЮШОР-“Верес” у Копиченцях виграв 4:0 у “Надії”, “Случ” (Березне) на виїзді розійшовся миром з командою “Сігуелья” (Івано-Франківськ) — 1:1. Серед сімнадцятирічних “КОЛІСП-Штурм” у сьомій групі зіграв внічию із “Зміною-Арсенал” — 1:1, а у п’ятій “Случ” поступився “Сігуельї” — 3:5, а СДЮШОР-“Верес” розійшовся миром з “Надією” —1:1.

* * *
У суботу відбулося святкування Дня фізичної культури та спорту. На майдані Незалежності, у парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка всі бажаючі могли взяти участь у різноманітних змаганнях та турнірах. Велику кількість глядачів зібрали учасники першості міста з велотріалу. Серед аматорів перемогу здобув Віталій Крижанівський, а серед експертів — Ян Соколовський. У міні-футбольному турнірі серед підліткових клубів не було рівних команді ПК “Росинка”. Багато шанувальників бігу вийшли на легкоатлетичну естафету “Вулицями міста”. Не були забуті професійні спортсмени та ветерани, які були відзначені грамотами та преміями.

* * *
Чемпіонат області зі спортивної риболовлі відбувся на річці Горинь, неподалік села Хотинь Рівненського району. Вісімнадцять учасників з дев’яти команд два дні по шість годин визначали хто з них вправніший у володінні фідерною снастю. Першість в загальнокомандному заліку вибороли Юрій Півень та Віталій Ковальський з команди “ПівКо”, другими були рибалки з команди “Ротан” — Петро Степчук та Володимир Заєць, а третіми — Іван Щевич та Віталій Марчук з команди “Сапсан”.
Найстабільніше протягом двох днів змагань ловив рибу Іван Щевич, який став чемпіоном Рівненщини в особистому заліку з результатом 2,096 кілограма. Віталій Ковальський впіймав 1,746 кілограма риби і став другим. Петро Степчук, незважаючи на рекордного коропа вагою 1 кілограм 896 грамів та загальний улов у 5,820 кілограма, виявився лише третім.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору