Рівне:

Створення та просування сайтів

Армійці здалися

Спорт 24-жов, 2008, 10:009 prov 983
Упродовж двох турів молода рівненська команда зустрічалася із командами, які знаходяться на вершині турнірної таблиці. І якщо “Дніпру” у гостях ”Верес” поступився, то у ЦСКА вдома — виграв. Головне — що в обох поєдинках підопічні Миколи Філіна продемонстрували змістовну гру. Доказом цього стала перемога над столичним клубом армії у п’ятнадцятому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі. Гра пройшла за переваги господарів і завершилася перемогою футболістів “Вереса” — 1:0.
З перших хвилин матчу рівняни ринулися на захисні редути армійців. Вже у дебюті зустрічі міг відзначитися Юрій Козлюк. Проте він забарився з ударом, що дозволило киянам заблокувати удар капітана рівнян. Господарі продовжували атакувати. Стримуючи натиск “Вереса”, столичні гравці часто порушували правила. Другий небезпечний момент поблизу воріт гостей виник через десять хвилин. Олександр Дмитрук пробив зі штрафного, і лише майстерність Андрія Михайлова дозволила перевести м’яч на кутовий. Настирність рівнян була винагороджена на 25-ій хвилині. Після подачі чергового кутового гравці ЦСКА відбилися. Проте повторний навіс Михайла Тивончука призвів до гола. Володимир Черніков, перериваючи простріл, невідпорно пробив у... власні ворота. Щоправда, якби армієць пропустив м’яч, це міг зробити Юрій Козлюк, якому й адресувалася передача. Через три хвилини зі штрафного пробив Володимир Ткачук. М’яч рикошетом від гравця ЦСКА пішов на кутовий. Упродовж першого тайму гості не змогли створити у нападі нічого суттєвого. Запам’ятався дальній удар Леоніда Роєва, який пішов набагато вище воріт „Вереса”. На перерву команди пішли з мінімальною перевагою рівнян.
У другому таймі характер поєдинку суттєвих змін не зазнав. Господарі продовжували атакували, а гості намагалися створити кілька контратак. Проте у них це виходило не надто вражаюче. За весь другий тайм реальний момент відігратися ЦСКА мав лише один раз. Проте постріл Леоніда Роєва голкіпер “Вереса” Василь Козіброда зумів відбити, після чого м’яч стукнувся в штангу й вилетів на кутовий. Підопічні Миколи Філіна виглядали набагато цікавіше. Часто-густо господарі не соромилися бити з далеких відстаней. На жаль для вболівальників та самих виконавців, м’яч летів повз ворота ЦСКА. Під завісу зустрічі тренери обох команд кинули у бій резерв. Проте й він не зміг вплинути на кінцевий результат зустрічі. Рівняни досить впевнено контролювали хід матчу й добилися позитивного результату.
Перемога не дозволила „Вересу” піднятися у турнірній таблиці — 23 пункти і все те ж сьоме місце. Попри поразку, лідирувати продовжує черкаське „Дніпро” — 36 очок.
Результати решти ігор: ”Рось” — ”Поділля-Хмельницький” — 5:1, ”Арсенал” — ”Княжа-2” — 4:1, ФК ”Коростень” — ”Єдність” — 2:0, ”Нива” (Вінниця) — ”Оболонь-2” — 0:3, МФК ”Миколаїв” — ”Буковина” — 3:1, ”Карпати-2” — ”Дніпро” — 1:0, ”Бастіон” — ”Десна-2” — 5:2, ”Нафком” — ”Нива” (Тернопіль) — 0:1.
Микола Філін, головний тренер “Вереса”:
— Я задоволений результатом матчу. Перемога нас далася за рахунок характеру, бійцівських якостей та великого бажання перемогти. Молодці всі хлопці — я їм дякую. Не хочу нікого виокремлювати серед футболістів — сьогодні грала команда. Хлопці змогли психологічно настроїтися на гру (це стосується і попереднього поєдинку з “Дніпром”). Як тільки це сталося, ми почали на рівних грати із командами, які перебувають на вершині турнірної таблиці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору