Рівне:

Створення та просування сайтів

Невдалий вояж до Тернополя

Спорт 30-жов, 2008, 09:569 prov 1 222
Ні з чим повернувся рівненський ”Верес” з Тернополя, де проводив поєдинок чемпіонату України з футболу в другій лізі. Місцева ”Нива” перемогла нашу команду з рахунком 3:1 (2:1). Окрім нуля очок у залік, підопічні Миколи Філіна повернулися додому із низкою жовтих карток та червоною карткою в Андрія Жука.
Долю матчу вирішили дві хвилини першого тайму. У середині першої половини гри у ворота „Вереса”, які захищав Андрій Мозеров, влетіло два м’ячі. На 24 хвилині з пенальті відзначився Дмитро Суспіцин, а через хвилину Павло Малий скористався помилкою захисників і подвоїв рахунок. Наприкінці першого тайму Олександр Гергелюк (39 хвилина) скоротив відставання до одного голу. Після перерви господарям довелося сутужно, адже „Верес” доклав зусиль, аби зрівняти рахунок. На жаль, моменти не втілилися у голи. До того ж, на 57 хвилині Андрій Жук отримав другу жовту картку, яка автоматично стала червоною, і залишив футбольне поле. Через чотири хвилини тернополяни відзначилися втретє. До завершення поєдинку рахунок не змінився.
Результати ігор: ЦСКА — „Карпати-2” — 2:0, „Дніпро” — „Бастіон” — 0:1, „Поділля-Хмельницький” — „Нарком” — 2:0, „Арсенал” — ФК ”Коростень” — 5:2, „Буковина” — „Рось” — 1:0, „Оболонь-2” — МФК „Миколаїв” — 0:1, „Єдність” — „Нива” (Вінниця) — 1:1. Лідирує „Дніпро” — 36 очок. Рівняни з 23 очками — на дев’ятій сходинці турнірної таблиці. У черговому турі „Верес” вдома прийматиме „сусіда” — команду „Поділля-Хмельницький” — 20 пунктів й десяте місце.
Напередодні виїзду відбулася подія, яку очікували у футбольних колах. Президент ФК „Верес” Святослав Власюк здав свої повноваження. Новим президентом став Ігор Климишин, який до цього був віце-президентом ФК „Верес” та президентом ФК „Штурм”. Після об’єднання команд „Верес” та „Штурм” Ігор Климишин доклав багато зусиль, аби новостворена команда зуміла вдало виступати у другій лізі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору