Рівне:

Створення та просування сайтів

Перлиною Рівного 2008 стала журналістка

Особливий погляд 30-жов, 2008, 12:439 prov 4 581
Перлиною Рівного 2008 стала журналістка


У Рівному обрали “Перлину міста — 2008”. Нею стала 18-річна студентка факультету МКІТ МЕГУ Анна Бікус. Першою віце-перлиною визнали Оксану Буряк, другою — Анну Редько.
Своїми враженнями про перемогу ділиться Анна Бікус:
“Для мене перемога у цьому конкурсі є цілковитою несподіванкою. Я й досі до кінця не усвідомила цього. Адже це велика честь і відповідальність – бути “Перлиною Рівного”. Тому що потрібно не просто завжди виглядати на висоті, а й брати участь у різних акціях, що проходитимуть у місті. Мені дуже сподобався конкурс. Кожен вихід був особливим та ексклюзивним. Костюми учасницям готували відомі дизайнери Фелікс Родіонов та Денис Горонов, хореографічними постановками займалися кращі хореографи, і я доклала багато зусиль, щоб вийти на такий рівень. Я 3 роки займаюся модельним бізнесом, брала участь у багатьох конкурсах та здобувала перемогу. Проте так хвилювалася вперше. Я дуже рада перемозі та буду з гордістю нести це звання”.
Інші учасниці також не залишилися поза увагою і отримали такі звання:
“Перлиною гладацьких симпатій” обрали Дарину Наконечну, “Міс “Лотос” стала Тетяна Сінельникова, “Фотоперлиною” — Ірина Дронішинець, “Арт-перлиною” була визнана Тетяна Савчук, “Перлиною “Рівне Вечірнє” стала Анна Редько, а звання “Перлина дружби” дісталося Юлії Гумен.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору