Рівне:

Створення та просування сайтів

Податківець — на лаві підсудних

Кримінал 30-жов, 2008, 14:339 prov 1 157
Метастази хронічного хабарництва цупкими обіймами охопили Україну і сягнули провінційних окраїн. Нині навіть наймиршавіший у посаді чиновник намагається мати бодай якийсь зиск із чужого добра, запускаючи злочинну руку у кишеню клієнта чи відвідувача-прохача.
Чиновник М., назвемо його так, — не остання людина у районі, виконував службові обов’язки у Дубенській об’єднаній державній податковій інспекції, і також подався у пошуки дармового хліба, грубо намащеного високогатунковим маслом. Прокуратурою області уже завершено слідство за кримінальною справою Н., порушеною у червні нинішнього року за фактом одержання хабара, поєднаною із вимаганням.
Як уже раніше повідомлялося у ЗМІ, ця службова особа вимагала та одержала від директора одного із підприємств міста Дубно 19 тис. гривень за складання документів за результатами планової перевірки без зазначення у них низки порушень чинного законодавства. Але така “творчість” пана Н. не пройшла непоміченою пильними правоохоронцями.
На сьогодні кримінальну справу громадянина Н. направлено на розгляд суду. Як кажуть у славній Одесі, жадібність фраєра згубила...
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Дубно.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

credo 30-жов, 15:08

Навіщо друкувати таку демагогію. Читача цікавить конкретність, а не "обтекаємость".
Скажіть хоча би посаду податківця, чи взято з "полічним" і т.п.???
Мабуть що просто хабарники прокуратури взяли від директора більше, як хотіли взяти від горе-податківця!
Звідси висновок: "драть" треба всіх і згідно законів, а не "по понятіям".
Я пропоную дослідіть бездіяльність контролюючих органів в сфері таксоперевезень(Головавтотрансінспекції, ДАІ, податкової, органів місцевого самоврядування) і ви зрозумієте хто, кому, скільки і в якій позі дає. Хто кришує і чому з великим трудом лише біля 13% таксоперевезень в Україні легальні. Дослідіть алогізми і протиріччя в законодавстві з цього приводу і тоді я зрозумію що медіа-це сила!!! А пока "писар пише, писар маже-так напише, як пан скаже"!!!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору