Рівне:

Створення та просування сайтів

Теплопостачанням зайнялася обласна прокуратура

Кримінал 30-жов, 2008, 14:339 prov 1 294
Органи влади та місцевого самоврядування в області не додержуються вимог законодавства про теплопостачання. Це стало причиною ненадання послуг з централізованого опалення для лікарень, шкіл, дитсадків, інших дитячих установ та населення області, й у місті Рівне. Це засвідчили перевірки, проведені органами прокуратури Рівненщини. Про це повідомив заступник прокурора Рівненської області, старший радник юстиції Михайло Витязь.
27 жовтня в прокуратурі Рівненської області відбулася нарада з питань дотримання вимог законодавства про теплопостачання за участю посадовців тепло — та газопостачальних підприємств області та управління житлово-комунального господарства обласної ради.
Після закінчення наради керівникам комунального теплопостачального підприємства “Комуненергія” та комунального підприємства “Теплотранссервіс” Рівненської міської ради прокуратурою області внесено приписи з вимогою негайно вжити заходів щодо забезпечення централізованого постачання опалення дитячих, шкільних, медичних та інших закладів міста.
Керівників підприємств також попередили про персональну відповідальність за незабезпечення теплом об’єктів соціальної інфраструктури області, аж до порушення кримінальної справи.
Для усунення порушень законодавства про теплопостачання, прокуратура м.Рівне також внесла припис секретарю Рівненської місьради, який перебуває на розгляді.
Аналогічні порушення виявили прокурори Сарненського, Здолбунівського, Гощанського та інших районів, у зв’язку з чим ними внесено приписи. Питання додержання вимоги законодавства про теплопостачання перебуває на особливому контролі прокуратури Рівненської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору