Рівне:

Створення та просування сайтів

Як у часи фінансових потрясінь не втратити власні заощадження

Останні новини 02-лис, 2008, 09:439 prov 953
Про виклики, які постали через фінансову кризу і перед звичайними рівнянами, і перед керівниками кредитних установ, говорили сьогодні у Рівному експерти, запрошені Рівненською асоціацією кредитних спілок.
Зокрема, Тетяна Байбара, голова Рівненської Асоціації кредитних спілок, (м.Рівне) відзначила, що Кредитні спілки області намагаються надавати свої послуги рівнянам якісніше.
- Спільні проблеми і спільне бажання до поліпшення нашої роботи привели кредитні спілки до об’єднання в нашу Асоціацію, якій у жовтні виповнився один рік, - відзначила пані Байбара.
Отож, сьогодні Рівненська Асоціація кредитних спілок об’єднує 7 кредитних спілок Рівненщини, серед яких: КС „Пріоритет” , КС „Спартак” , КС „Полісся кредит” , КС „Рівненщина” , КС „Довіра, КС „Кредитна спілка профспілок УМВС України в Рівненській області”, КС „Азот”.
- Для підвищення якості послуг та надійності вкладів, кредитні спілки держави утворили «Програму захисту вкладів», - розповів присутнім на прес-конференції рівненським журналістам голова правління Програми Іван Вишневський (м.Київ). - Нам приємно, що учасниками Програми стали і рівненські кредитні спілки. Відтак, рівняни також можуть бути впевненими у збереженості своїх заощаджень, довірених кредитним спілкам.
На основних проблемах, які постають сьогодні і перед кредитними установами, і перед звичайними українцями, зосередився Андрій Оленчик, позаштатний радник Голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України.
- Головне зараз, у цей скрутний час – не втрачати рівноваги, утриматися від різких і часто непродуманих кроків, - говорить пан Оленчик. – Зрозуміло, що купівельна здатність у людей знижується, водночас, якщо ви вже зробили заощадження і довірили їх кредитним спілкам – значить, ці гроші працюють на вас. Гроші не повинні зберігатися у «шкарпетках», гроші повинні працювати. Але при виборі фінустанови, якій ви можете довірити свої кошти, звертайте, будь ласка, увагу на деякі особливості – час її роботи на ринку, чи входить вона до фахової Асоціації, чи є вона учасником Програми захисту вкладів тощо.
Після прес-конференції у Рівному, за участі запрошених експертів з Києва, відбулося робоче засідання Рівненської Асоціації кредитних спілок, на якому обговорювалися питання, пов’язані з підвищенням якості роботи кредитних спілок і ширшому впровадженню Програми захисту вкладів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору