Рівне:

Створення та просування сайтів

Студент Острозької академії став переможцем у кастингу від проекту Першого національного "Спокуса владою"

Останні новини 05-лис, 2008, 10:109 prov 1 628
«Хто вірить, той бачить» – керуючись таким девізом Ашот Агаян, студент Національного університету «Острозька академія», зумів переконати українську телеаудиторію у тому , що студенти західної скарбниці інтелекту та духовності націлені не лише спостерігати та аналізувати події сучасної України, а й продукувати дієві та виважені стратегії вирішення проблем сьогодення. Ашот Агаян став учасником проекту Першого національного телеканалу «Спокуса владою». 5 студентів академії – Вікторія Маркович, Юлія Лопанчук, Ашот Агаян, Анастасія Іськович, Марта Ігуменшева – потрапили на відбір учасників програми завдяки ініціативі та підтримці газети «День» та зуміли продемонструвати власну готовність стати учасниками проекту. Ашот Агаян став першим представником академії, котрий взяв участь у зйомці. Унікальність цієї події в тому, що Ашот – поки що єдиний учасник , хто «спокусився владою» попри те, що не був глядачем жодного разу, а також став наймолодшим учасником програми, однак це не завадило студенту впевнено та цілеспрямовано вказувати на ті проблеми, котрі, на його думку, є актуальними та болючими для молоді.
«Спокуса владою» – своєрідна дискусія між студентами та експертами, спрямована на активізацію та обговорення подій, ситуацій, котрі мають місце в історії сьогоднішньої України і потребують уваги збоку молоді, котра може дати чимало поштовхів до генерування оптимального погляду на ті чи інші явища. Ашот Агаян був запрошений стати учасником випуску, який був присвячений питанням, що мають прямий та непрямий зв'язок з явищем світової фінансової кризи. Однак учасники-студенти, як і експерти, в ролі яких виступили Наталія Вітренко та Валерій Бебик, не обмежилися колом цих питань і намагалися сформулювати бачення проблеми як в ретроспективі, так і стратегічно. Програма, відповідно до свого задуму, має 3 етапи: промова, спокуса і, мабуть, найцікавіше це – дебати, де була гарна нагода показати, хто на що здатний. Ашот Агаян проявив себе, як учасник, котрий не констатує невдачі чи невикористаних можливостей, а намагається виробити таку схему їх розуміння, котра б дозволила використати це в майбутньому. Якщо сьогодні молодь здатна вказувати на больові точки дотику, то вона повинна вміти ще й раціонально їх аналізувати та формувати вигоди. Зокрема, Ашот вільно орієнтується у питаннях законотворчості, має власний погляд на питання позики Міжнародного Валютного Фонду, загрози дефолту, і, можливо, саме цілісне бачення того, що відбувається в нашій державі, спонукало Наталію Вітренко підтвердити той факт, що «сьогодні Україна – без лідера і з’явиться він не найближчим часом, адже Ашоту лише 19.» У своїх виступах Ашот Агаян звернув також увагу на проблему еліт в Україні з активної подачі Валерія Бебика, в підсумку чого студент та експерт телепрограми констатували, що турбота про молодь, активну громадськість в Україні не фігурує і потребує підтримки ключових комунікаторів з лав державотворців. Аби молодь могла щось змінити, її треба заохочувати, вкладати в неї гроші, стимулювати на матеріальному та духовному рівні, аби в майбутньому у нас все-таки «запрацювала еліта». Однак той факт, що бажання щось змінити збоку молоді дуже швидко згасає під тиском пасивності державних управлінців, також має місце. На думку Ашота, українська молодь та українська влада існують у різних просторах. Якщо молодь всіляко пропагує Українську державу, то політики її лише ганьблять. Під час програми Ашот Агаян висловив свою точку зору щодо управління державою. За його словами, Україна потребує розумного, сильного і народного монарха, котрий би зумів гідно розвивати Україну, її потенціал.
Студент Національного університету «Острозька академія» Ашот Агаян став лідером програми відповідно до суджень експертів, які оцінили його як раціонального та виваженого комунікатора, що стратегічно бачить, аналізує і пропонує. Студент був запрошений на зйомку півфіналу програми, що відбудеться у травні, — повідомили з відділу із зв'язуів з громадськістю НУ "Острозька академія".
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору