Рівне:

Створення та просування сайтів

Юрій Собчук розповість, що він робить для рівнян зараз і що він робитиме, коли стане мером Рівного

Останні новини 06-лис, 2008, 10:009 prov 912
Як повідомив Юрій Собчук, Програма Дій, яку він презентує на прес-конференції, базується на перспективних питаннях розвитку міського господарства та побажаннях виборців, які висловлені під час інтерактивного спілкування через „Гарячу лінію Юрія Собчука”. Кандидат та його команда не тільки вивчають та добре знають, що потрібно зробити для міста завтра, але й уже давно працюють над реалізацією частини положень Програми Дій Юрія Собчука. Зокрема, як наголосив кандидат, мова йде про системний та капітальний ремонт дахів багатоповерхівок, асфальтування та впорядкування дворових територій та скверів, особливо – на околицях міста.
Юрій Собчук переконаний, що основними питаннями в роботі міського голови Рівного має бути налагодження діалогу з територіальною громадою міста, реформування системи ЖКГ, використання новітніх енерго та ресурсозберігаючих технологій, будівництво нових помешкань для рівнян, в т.ч. і соціального житла.
– Я знаю, як важко бути незахищеним, – говорить Юрій Собчук, – тому прикладу максимум зусиль, щоб гарантувати соціальний захист тим, хто його потребує.
Презентацію своєї передвиборчої програми Юрій Собчук планує робити не тільки для журналістів. Під час кожної зустрічі з виборцями кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Собчук має намір презентувати рівнянам те, що було ним зроблено, те, що робиться зараз, та те, що потрібно зробити завтра.
В прес-конференції візьме участь кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Собчук.
Засідання відбудеться 6 листопада, о 13.00 в приміщенні Будинку вчених за адресою:
вул. Симона Петлюри, 17 (1-ий поверх, конференц-зал).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору