Рівне:

Створення та просування сайтів

Мирова нічия із сусідом

Спорт 06-лис, 2008, 11:339 prov 1 036
Мирова нічия із сусідом


Матч сусідів у турнірній таблиці вийшов не надто цікавим та видовищним. У діях господарів не відчувалося свіжості та молодечого азарту.
Вже на другій хвилині гостям довелося відбивати м’яч на кутовий після прострілу Максима Ковальчука. Хмельничани відповіли небезпечним штрафним. Після цього суперники заспокоїлися. На двадцятій хвилині глядачів „розбудив” дальній постріл Олександра Гергелюка. По дорозі м’яч зачепив когось із гостей і над поперечиною пішов на кутовий. На 26 хвилині нагадав про себе Олексій Сендель. Небезпечний момент ліквідував Андрій Мозеров, вийшовши з воріт. А через п’ять хвилин „Верес” повів у рахунку. Михайло Тивончук розібрався з двома захисниками, ввійшов у карний майданчик і прострілив на дальню штангу. Ніким не прикритий, Максим Морозенко переправив м’яч у сітку воріт. На жаль, втримати переможний рахунок господарям у першому таймі не вдалося. На 42 хвилині суддя вгледів порушення з боку господарів. Сендель пробив зі штрафного, м’яч від Олександра Гегелюка змінив напрямок. Андрію Мозерову вдалося його відбити, але захисники не підстрахували. Тут як тут був Андрій Будник, який зрівняв рахунок.
Після перерви вболівальники відверто нудьгували. За винятком пострілу Олександра Любара з десятиметрів „по горобцям” та неузгодженості захисника та воротаря, коли м’яч ледь не влетів у ворота, згадати немає чого. В середині тайму другу жовту картку отримав Дмитро Кінах і змушений був залишити футбольне поле.
Після шістнадцяти ігор рівняни посідають дев’яту сходинку турнірної таблиці — 21 очко. Лідирує черкаське ”Дніпро” — 36. Наступну гру “Верес” проведе у п’ятницю вдома проти чернівецької “Буковини”.
Результати ігор: ФК ”Коростень” — ”Княжа-2” — 1:0, МФК ”Миколаїв” — ”Єдність” — 0:1, ”Рось” — ”Оболонь-2” — 2:2, ”Нафком” — ”Буковина” — 1:2, ”Карпати-2” — ”Нива” (Т) — 2:2, ”Бастіон” — ЦСКА — 2:1, ”Нива” (В) — ”Арсенал” — 2:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору