Рівне:

Створення та просування сайтів

Є перші очки!

Спорт 06-лис, 2008, 11:369 prov 1 007
Є перші очки!


Вища ліга зустріла молоду рівненську команду суворо. Шість турів поспіль підопічні Юрія Баховського робили спроби здобути очки, які були невдалі. Лише у сьомому турі МФК “Рівне” вдалося записати у свій актив перші очки у чемпіонаті України з футзалу. І зробили вони це на виїзді у Львові, перемігши місцевий “Кардинал” — 7:2.
Перед цією грою рівняни поступилися вдома столичному клубу “Планета-Міст” — 0:5.
МФК „Рівне” чинив гідний опір упродовж всієї гри. Перший гол кияни забили після передачі Владислава Лисенка. Сергій Щербаков намагався завадити Сергію Шевченку, але м’яч опинився у сітці воріт. За п’ять хвилин до завершення першого тайму Павло Корнійчук подвоїв рахунок. Відзначитися у рівнян у першій половині могли Володимир Сондак, Павло Дармовіс, Вадим Басюк, Вадим Жак. На жаль, в одних випадках їм бракувало влучності, в інших на заваді ставав Владислав Лисенко.
Після перерви рівняни заграли ще активніше, проте дивідендів з цього не отримали. Атаки йшли одна за одною, але захист киян діяв безпомилково. Гості ж відповідали не менш гострими контратаками. На 27 хвилині Тарас Шпичка ввів м’яч з ауту, а Сергій Шевченко випередив захисників поблизу воріт МФК „Рівне” і зробив рахунок 3:0 на користь своєї команди. Інтрига в матчі пропала — відіграти три голи було вкрай складно. Остаточний рахунок був встановлений за дві хвилини до завершення гри. Сергій Шевченко, а за кілька секунд Павло Корнійчук скористалися помилками в захисті й упродовж однієї хвилини довели рахунок до 5:0. Намагання рівнян забити бодай гол престижу ні до чого не призвело. Як підсумок — чергова поразка молодої рівненської команди.
Результати решти ігор: „Енергія” — „Контингент” — 3:1, „Моноліт” — ТВД — 3:3, ЛТК — „Марріон” — 5:2, „Тайм” — „СумДу-Артмотор” — 2:1, МФК „Шахтар” — „Єнакієвець” — 3:1, „Будівел” — „Кардинал” — 3:0, „Ураган” — „Локомотив” — 2:1.
І от нарешті у суботу МФК “Рівне” відсвяткував свою першу перемогу у вищій лізі. Обидві команди обережно розпочали гру, досить часу приділяючи захисту. Проте господарі не вгледіли за Едуардом Петриком, який на шостій хвилині відгукнувся на передачу Володимира Сондака. Не встигли львів’яни отямитися, як другий м’яч влетів у їх ворота. Відзначився Павло Дармовіс. “Кардинал” ринувся відігруватися. Проте захист рівнян на чолі із Сергієм Щербаковим діяв надійно. Підопічні Юрія Баховського не забували контратакувати, чим примушували помилятися господарів. Наприкінці гри Роман Волох пробивав два десятиметрові удари, але жодного не реалізував. Після перерви Володимир Сондак забив третій гол. Львів’янам вдалося скоротити рахунок 2:3 й не більше. Дмитро Жовтун (36), Богдан Савчук (38), Павло Дармовіс (38), Олександр Басіч (39) по разу відзначилися і закріпили перемогу рівнян — 7:2.
Юрій Баховський, головний тренер МФК „Рівне”:
— Попри великий рахунок гра видалася напруженою. Господарі розуміли, що можуть виграти у нас. Але ми теж були налаштовані по-бойовому. При рахунку 3:2 на нашу користь, коли господарі до мінімуму скоротили відставання, гравцям вдалося вистояти, а потім переломити хід матчу.
Результати решти ігор: ”Єнакієвець” — ЛТК — 7:2, ”Контингент” — ”Тайм” — 1:4, ”СумДУ-Артмотор” — ”Моноліт” — 1:5, ”Планета-Міст” — ”Ураган” — 2:1, МФК ”Шахтар” — ”Локомотив” — 6:3, ТВД — ”Будівел” — 7:2, ”Марріон” — ”Енергія” — 2:6.
У суботу МФК „Рівне” прийматиме львівське ТВД. Початок гри о 12 годині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору