Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 13-лис, 2008, 15:299 prov 1 310
У четвертому турі першості України з волейболу серед жіночих команд у вищій лізі рівненська команда ”Регіна-МЕГУ” зустрічалася на виїзді із луганською ”Іскрою-Педуніверситетом”. На жаль, наші дівчата змогли виграти лише в одній партії. Це сталося у другий ігровий день — 1:3 (26:24, 18:25, 15:25, 20:25). У першій грі господарки були сильнішими більш переконливо — 3:0 (25:17, 25:17, 25:18).
Результати решти ігор: ”Керкінітіда” — ”Медуніверситет-Олімп” — 3:0 та 3:1, СК ”Спорт-ліцей” — ”Медіка-ШВСМ” — 0:3 та 0:3. Чергові матчі рівнянки проведуть у суботу-неділю проти СК “Спорт-ліцей”.
***
У неділю розпочалася першість Рівненської області з міні-футболу. У першому турі були зафіксовані результати: “Ощадбанк” — СДЮШОР “Верес” — 8:1; “Ветерани” — “Зірка-Славія” — 1:8; “Феміда” — “Приватбанк” — 4:0; “Податкова” — “Случ” — 3:6; “Північ” — “ОДЕК” — 1:3; “ДЮСШ-4-МЕГУ” — “Продторгобладнання” — 4:2; “Хімік” — “Карат” — 3:4.
***
З двох перемог стартувала у першості України з баскетболу серед жінок у першій лізі (група А) рівненська команда “Сузір’я-НУВГП”. Підопічні Валерія Жартуна на виїзді здолали тернопільський “УНІВЕР” — 91:59 та 75:54. Найрезультативнішими у гостей були Ганна Єремейчук — 36 очок першого ігрового дня та 23 наступного, і Оксана Гомон — 16 та 13. Наступним суперником рівнянок буде команда ДЮСШ-1 з Хмельницького, яку “Сузір’я-НУВГП” прийматиме вдома у субота та неділю.
***
У неділю в більярдному клубі “Піраміда” відбулася відкрита першість Рівного з більярдного спорту серед спортсменів-інвалідів. У змаганнях взяли участь 12 спортсменів з вадами опорно-рухового апарату та п’ять спортсменів-візочників з Рівного, Дубна, Сарн, Києва.

Рівненщина спортивна


Серед учасників з вадами ОРА перемогу здобув рівнянин Бутенко О., а серед візочників не було рівних киянину Джулаю О.
***
У понеділок рівненський “Верес” провів товариську гру в Луцьку проти місцевої “Волині”, яка виступає у першій лізі. Суперники відіграли два тайми різними складами. Так протистояння основи завершилось в нічию — 1:1, гол у рівнян забив Михайло Сергійчук, а резервісти ”Вереса” програли 1:3.
***
На стадіоні селища Клевань відбулися змагання фінальної частини Кубку обласної організації фізкультурно-спортивного товариства „Колос” з футболу, присвячені пам’яті бувшого голови товариства М.Дідушка. За результатами зональних змагань квартет кращих команд області склали представники Березнівського, Дубровицького, Млинівського та Рівненського районів, останній представляла футбольна дружина даного селища. За підсумками змагань місцеві спортсмени, поступившись у півфіналі березнівчанам, розділили третє-четверте місця з дубровицькими футболістами. У фіналі між Млинівським та Березнівським районами було зафіксовано рахунок 4:0 на користь останніх. Всього в Кубку облорганізації взяли участь спортсмени із дванадцяти районів.
***
В недільний день завершився чемпіонат Рівненського району з футболу серед команд вищої ліги. Чемпіоном району сезону 2008 року стала команда „Фортуна”, с. В.Омеляна, на другому місці — ФК „Любомирка”, треті — представники шубківського „Зеніту”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору