Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 25-гру, 2008, 10:149 prov 1 117
На вихідних відбулися матчі чергового туру чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд у вищій лізі. Рівненська команда „Регіна-МЕГУ” розійшлася миром у Донецьку із місцевою „Медікою-ШВСМ”. Першого ігрового дня у запеклій боротьбі і не без допомоги суддів перемогу святкували господарки — 3:2 (25:17, 15:25, 18:25, 25:20, 15:11). У неділю рівнянки взяли переконливий реванш — 3:1 (24:26, 25:16, 28:26, 25:22). Результати інших матчів: СК „Спортліцей” — „Керкінітіда” — 0:3 та 0:3, СК „Хімік” — „Медуніверситет-Олімп” — 3:0 та 3:1.
***
Відбулися матчі одинадцятого туру відкритого чемпіонату міста з міні-футболу: ”Ощадбанк” — ”Феміда” — 4:1, ”Податкова” — ”Ветерани” — 6:6, ”Північ” — ”Хімік” — 4:3, ”ДЮСШ-4-МЕГУ” — ”СДЮШОР-Верес” — 5:1, ”Продторгобладнання” — ”Карат” — 2:3, ”ОДЕК” — ”Зірка-Славія” — 0:5, ”Случ” — ”Приватбанк” — 5:2. Лідирує ”Случ” — 30 очок, по 28 в ”ОДЕКа” та ”ДЮСШ-МЕГУ”, 25 у ”Зірки-Славії”. До завершення турніру командам залишається зіграти два тури.
***
У Рівному пройшов відкритий кубок області, ІІІ міжнародний турнір з греко-римської та вільної боротьби на призи президента федерації О.Корунова. У загальнокомандному заліку перемогу святкували представники Рівненської області, на другому місці була команда Литви і на третьому — спортсмени Польщі та Білорусі.
***
Команда “Рівне-1” (слух) стала переможцем новорічного турніру Рівненської області з футзалу серед інвалідів-спортсменів з вадами слуху та наслідками ДЦП. Друге місце — у колектива Острозької спецшколи-інтернату (слух) і на третьому — Рівне-1 (ДЦП).
***
Черговий тур чемпіонату України з баскетболу у першій лізі звів в очному протистоянні лідерів західної групи. Рівненський БК-93 ”Сузір’я-НУВГП” приймав вдома вінницьку команду ”МСДЮШОР”.

Рівненщина спортивна


Обидві зустрічі пройшли у цікавій боротьбі — суперники були гідні один одного. Як підсумок — нічия у двобої.
Першого ігрового дня підопічні Валерія Жартуна змогли довести свою перевагу — 75:65. Матч пройшов за переваги господарок. Наші дівчата краще діяли на підборах, результативно атакували і змогли добитися позитивного результату. У повторному матчі свої умови диктували вінничанки. Більш досвідчені гравці ”МСДЮШОРу” змогли взяти реванш — 89:76. Левову частку у перемогу вложила лідер гостей майстер спорту Людмила Любарська, яка набрала 38 пунктів.
Саме ці команди очолюють турнірну таблицю у західній групі.
***
У приміщенні рівненського облцентру ”Інваспорт” пройшов Кубок області з пауерліфтингу серед спортсменів-інвалідів з порушеннями опорно-рухового апарату, наслідками ДЦП та вадами зору, присвячений міжнародному Дню інвалідів. Серед 60 учасників кращими були сарненчанин Роман Набухотний та березнівчанин Ігор Семещук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору