Рівне:

Створення та просування сайтів

Втрачена перемога

Спорт 04-гру, 2008, 12:049 prov 902
Втрачена перемога


Саме так двома словами можна сказати про виїзний матч дев’ятого туру чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги між БК-93 “Пульсар” та БК “Полтава”. Після першої половини матчу рівняни вигравали у Полтави десять очок. На жаль, втримати перемогу не змогли й поступилися — 94:98 (25:20, 20:15, 19:30, 30:33).
Початок гри був за рівнянами. Вони повністю контролювали хід матчу до великої перерви. У кожній з десятихвилинок підопічні Михайла Переверзія збільшували своє відставання від суперника на п’ять пунктів. Все змінилося у другій половині. Господарі в стартові хвилини здійснили спурт 10:0, і вся перевага гостей зникла. Повів уперед своїх колег Роландас Ярутіс. Якщо у першій половині він закинув лише три очки, то вже у другій — 25. Проте найпомітнішим на майданчику був не він, а Дмитро Дятловський. Гравець “Пульсара” виконав вісім дальніх кидків, і всі вони були влучними. Але для загальної перемоги цього виявилося замало. Головним чинником перемоги полтавчан стала їхня вдала гра під щитами (30 підбирань проти 21 у рівнян) та відсоток влучань з лінії штрафних кидків 76,7 проти 57,7 (господарі з 30 спроб забили 23, а гості з 26 влучили 15).
Наприкінці гри арбітри матчу вперто не бачили фоли у господарів, натомість у гостей свистіли раз-по-раз. А з ліній штрафного кидка гравці БК „Полтава” були влучними.
Найрезультативнішими гравцями у господарів були: Роландас Ярутіс — 28 очок та Рікі Клемонс — 20, а у доробок команди БК-93 “Пульсар” забивали: Дмитро Дятловський — 27 пункти, Павло Улянко — 23, Володимир Бєлов — 11, Анатолій Дубнюк — 10, Віктор Герасимчук — 8, Ілля Шемосюк — 7, Дмитро Брянцев — 6, Роман Гуменюк — 2.
Михайло Переверзій, наставник БК-93 “Пульсар”:
— У Полтаві команда провела дві різні гри. Якщо до перерви ми повністю переважали суперника, то в другій — гра розладналася. У господарів навпаки — влітало все. Програли свій щит. Були неточні кидки у господарів, але вони забирали м’яч і знову атакували. Кінцівка гри була гойдалкою. Поступалися дев’ять очок, змогли наздогнати — 81:81. Потім вісім очок поспіль вони набрали з лінії штрафних кидків. За двадцять секунд Ілля Шемосюк до мінімуму скоротив відставання — 94:95. На жаль, в останній атаці Володимир Бєлов був неточним. Будемо працювати, готуватися до гри з “Азовмашем”. У матчі з БК “Полтава” можу виділити Дмитра Дятловського та Павла Улянка.
Наступний свій поєдинок БК-93 “Пульсар” проведе в Маріуполі проти “Азовмаша” 6 грудня. Лідирує у чемпіонаті БК “Київ” — 17 очок. “Пульсар” посідає шосту сходинку турнірної таблиці — 12 пунктів.
Натомість дублери рівнян виступили набагато краще й перемогли господарів — 59:54.
Результати решти ігор: “Азовмаш” — БК “Донецьк” — 80:78 ОТ(дублери — 74:81), БК “Київ” — МБК “Миколаїв” — 101:65 (93:67), “Сумихімпром” — “Хімік” — 120:76 (65:78).
Аби завершити потік неправдивої інформації та пліток, директор БК-93 “Пульсар” Андрій Матусевич, відкинув всі чутки, щодо можливого повернення в команду сербського легіонера Далібора Дяпи:
— Його в клубі немає.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору